Chci se zeptat kdo bude vědět, dá se na ten resin použít odstraňovač laků? A pak bych ještě chtěl na tyhle kola udělat límce, jak to má swedak. Jak je mám udělat???
odstranovač laku je ako riedidlo a zožerie ti to aj model...umna sa osvedčila(myslim že u mnoha ludi) použit brzdovu kvapalinu je to to iste ako ked ju daš na plast
jestli budeš dělat podle Švéďáka dneska snim jdu chlastat tak ti můžu vyjednat barvu !! :-/ ( a stejnak přesná kopie to nebude páč ty máš třívrátko ) ale stou barvou mi napiš !
Tak sem dávám první fotku co jsem včera udělal. neni to ještě konečné. Bude se to přetmelovat znova. Jinak barva možná bude podle swedaka pokud se to vyjedná Omlouvam se za kvalitu fotky Prosím komenty
Naposledy upravil joey dne 26 pro 2010, 18:41, celkově upraveno 1
pači sa mi to ale ja by som ten model nerezal uš len preto že je to rarita z resinu...ja som zatial tento model v žiadnom sk eshope neviel....inak aka bude farba?
Tak tady jsou další fotky Peugeota. Už jsem začal dělat i zadek. zatím je tam 1. vrstva kitu, takže ještě tak 2 tam dam. tady foto: nevim jak vám, ale mě se to pekelně líbí
A tady dávám malou vsuvku. Dnes mi přišel Dodge Viper SRT-10 od maista (původně jsem chtěl AutoArt) ale tenhle taky dobrej. Nevim jestli někdo sledoval závod Diamond race co se jel v říjnu, nicméně se znam s ředitelem závodu co má tohle auto a tak jsem se rozhodl, že si udělam model takže tady nějaké fotky: A takto bude vypadat. Bez té přední SPZ. Prosím o komenty
Naposledy upravil joey dne 28 pro 2010, 00:25, celkově upraveno 1
Peugeot: je dost super hlavne ten predok sa mi paci je to bomba len to nepokaz Viper: to je cudne auto mne sa vobec nepaci us v serii a nie to esteupravene takze zamna skoda penazi
tak peugeot pěkný a viper z diamond reace znám ale ředitele neznám osobně ale znám ty 2 dj jak maj ty 2brouky no ale budeto pecka těšim se nato jinak jeto vše good držim palce at seto vše vivede a mymo chodem ot kde bydlíš na P-4 tam byl ta vystava diamond cars ?