Ahoj potřeboval bych pomoc, zlomil se mi přední sloupek u dveří, nevíte čím to slepit nebo co by stim šlo udělat Je to jen naznačené, špatně se to fotí. Budu rád za všechny nápady.
Normálně karosářskej kit a brousit, kitovat a zase brousit a kitovat... Jinak dej si pozor na zánik spár například na zadním nárazníku ti pomalu zaniká, tak to vytáhni nějakým špendlíkem, kružítkem ...
Hele lepení sloupkůe dostnaprd protože jsou dostnamáhanýalekdyž zajdeš dokrámu kde nejsou úplný lemplové tak ti poradí a kapka kitu to sparví je to další kravina s kterou se budeš zbytečně sr... ale o tom to tu je a šikovnost je někdy fakt nadevše!
Ahoj, tak po měsíci jsem zpět a mám tu další Vw. Jedná se o golfa II 1/24 od neznámého výrobce (prostě China ) model mám už dlouhou dobu asi tak od svých 6 let Golfik prošel již jednou úpravou asi před 4roky, která nebyla nic moc nalepil jsem na něj krycí pásku, kterou jsem pak přebarvil na černo. Plány: Nový lak, kola co jsou na fotce(bbs), pořádně snížit,funkční přední světla, samolepky na zadní okno a pokusit se hlavně vytvořit interiér, který v modelu není Tak už nějaké fotky: Decentně rozmázlá Za komenty budu rád
TDi-Díky M!chal-To doufám Hacko-Děkuju Dočkin- Hároš odpočívá neni nálada, ale určitě ho dodělám
Včera jsem golfa odmastil a seškrábal lepidlo od samolepek, a mám jednu otázku. Mám dát znak jako má Nafin na Coru nebo normálně? (je to provizorně přilepený páskou) Mě so to líbí na straně