nó:)...zatial je to na začiatku:)...ale vyzerá to v pohode:)...po prvej vrstve tmelu bude vidieť viac;)...a dobre si to vymyslel tým zadkom...nemáš teraz problém zo svetlami:)...držím palce v dalšom pokračovaní;)
Jetta se odkládá a mám tu dálší dvě auta Boru a Passata, opět 1:24 Welly Plány: Bora půjde asi do černé, kola Audi, upravit přední světla, něco v intoši, detaily, Passat nevím do jaké barvy půjde, můžete mi sem házet předlohy a návrhy na barvu, to samé platí i na Boru Foto: Malá garáž Doplním to o dekorace + přidám světlo a budu tam fotit auta
Naposledy upravil Matty dne 14 úno 2013, 10:00, celkově upraveno 1
Nákup chválim Boru taky plánuju do černý, ale bohužel z důvodu nedokonalostí od výrobce, takže toho co nejvíc "schovám" Passata mam taky, ale to zpracování.. hrozný. Zadní proporce nárazníku vůbec neseděj, přední světla stojí za vyližprdel, ale když to schováš opět do nějaký tmavý barvy a posadíš na slušný kola, může z toho vylézt pěknej model Tvoje modely mají styl, takže se těšim na další postupy
Děkuji za pěkný komentář a že se ti líbí můj styl, potěšilo mě to Nikoho jiného to asi nezajímá Dělám 1:24 kvůli financím, ale také díky tobě, protože když jsem viděl tvé ''malé'' pecky tak jsem se rozhodl, že u 1:24 zůstanu
Jinak máš pravdu zpracování není nic moc, zvlášt u Passata
tvoje modely se mi líbí má to styl taky mě inspirovaly bejbyho práce on je prostě šéf sem se zařekl že už zůstanu u 1:24 je to asi finančně nejméně náročné měřítko ještě sem přemýšlel že bych si začal dělat sbírku 1:43 ale ty ceny mě odradily co octa combik?? já jsem ve fázi rovnání kastle která je zkroucená nejspíš proto že někomu model spadl na zem
Také děkuji za pěkný koment Přesně, Bejby je šéf v 1:24... Okta zatím stojí, interiér se koupe v brzdovce a já přemýšlím jak z ní udělat pořádnou pecku To zkroucení ti teda nezávidím...
Teda kluci, udělali jste mi velkou radost tim, jakej na mě máte názor, ale by mě nenapadlo, že jsem něčí "vzor" O to víc mě to zase nakopává, abych zase vymyslel nějaký péčko Někdy bylo moc supr se sejít a něco pořádnýho pofotit, jsem z Chomutova Díky moc, mějte se
Ta dioda vypadá suprově, ještě bych kolem ní udělal malinkej stříbrnej kroužek, aby se to průhledný sklíčko diody neztratilo v tý černý a bylo víc vidět