vubec to nešlo podle plánu takže mě tahle stavba hodně nasrala a už na to nemám ani sílu tenhle výkend máknu ať mi to zmizí ze stolu já jsem stím ale celkem spokojený ikdyž není bílé s černou střechou a když klapne to co mám v plánu tak by to mohla být taky pecička jinak zadní kola ještě nejsou napevno a je na tom práce a práce omlouvám se za kvalitu fotek... tohle auto prostě dělá jen problémy no
Vypada to hodne dobre jedine co se mi nelibi, ze si dal tyhle kola do cerne, ty kola sou pekne udelane a v te cerne uplne zanikaji a splivaji, ja bych je dal do bile
... mě se to taky líbí, pěkně pod nima vylezou brzdy a ten interiér je taky hodně dobrej ... budeš na středy kol dávat nějaký logo výrobce, nebo šrouby do jiný než černý barvy?
Škoda že si neostal pri pôvodnej predlohe ale aj takto to vyzerá pekne Akurát to celkom určite potrebuje špáry a keď už máš disky s takýmto dizajnom s tenkými lúčmi tak tie pabrzdy ala Revell to tam budú dosť výrazne špatiť - jednoznačne odporúčam vymeniť za leptané kotúče Inak pekná práca
díky moc leptaných kotoučů se aspoň na tomhle modelu nedočkáte musím pracovat stym co mám protože hodlám investovat do mé 1:1 fábky a finančně mě to celkem rujnuje