Tak si budu kupovat tyhle za 240,- Kč (-40Kč) Sry DOM@S trvám si na svém návrhu, ale musím ti moc poděkovat, protože jsem je našel na té stránce s tyma doporučenýma bbskama
Naposledy upravil Eldu24 dne 17 črc 2012, 22:35, celkově upraveno 1
Tak teď se před tebou klaním, jestliže je to první model, tak si vedeš více než špičkově, snad vyjde lak a úplně celej model, doufám, že se časem přesměruješ na 1/18, protože tam si lidi s fantazií jako ty vyhrajou
... taky tě tu vítám G4 upravená a ty jí dáš skoro do série... to se mi líbí jsem zvědav a na první model jsi s úpravama začal taky dobře... Kola se k tomu hodí a co jsem koukal tak vše máš důkladně promyšleno i nakresleno
... já bych zvolil asi se zaoblednou hranou .. neco jako ma antena, ale jinak ten prvni kdyby jsi antenu nemel... ... podle toho co jsi kreslil a mas vybrana kola, neco jsem nasel...
Tak tu je konečně up je dodělaný zadní nárazník a druhé mračítko, za zpoždění se omlouvám, sem nebyl včera vůbec doma a ten nárazník mi šel hrozně pomalu Tady je Dnes jsem si pořídil odstraňovač nátěrů tak jsem ho vyzkoušel na dveřích a je to teda mnohem lepší a rychlejší než šmirgl Teď pracuji na prazích a pak se pustím do předního nárazníku Mám tu ještě foto motoru, rozhoduji se mezi těmato dvěma, ale myslím, že lepší bude ten první, poraďte pls:)