no okopírované.... to není to správné slovo, někomu se to líbí taky tak si to dá na auto.... ale trošku jinak.. to bys moh říct, že všechny auta co maj snížený podvozek se navzájem kopírujou
I'm Peugeot Fan Peugeot 406 :-* project: CCF:20% R4:50% Comming soon:C2,205 EVO III-comeback, 406 coupé, xara project
nežíkám že se kopírujou úplně do posledního puntíku ale pořád mi ty auta připadají strašně podobně a jinak už sem se teda rozhodl ten přední nárazník udělám tuplácky z tohoto:
Řídím se tímto helsem: Komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí!!
A takhle by měl ještě dneska vypadat. A ta sedačka nevim jak se mi to podařilo ale budu i muset ještě stříknout a vlastně budu muset stříknout i to zadní plato prtože se mi tam nějak strhla barva
No ten zender nebude úplně přesně jen zatim ten přední nárazník a ještě jsem přemýšlel i o kapotě ale to až později. A ten hasičák sebral sem ho fakt z modelu Renault Alpine 1:18 protože furt vypadával a skusil sem ho dát do golfa a celkem se mi to tam líbí. Už je tam i danej dám vám sem tři fotky jak to tam vypadá: Předem s omlouvám za kvalitu fotek strašně se mi po ránu třepe ruka (bez toho stativu je to na hovno )
Buchta: vzal sem ho ze základního modelu auta takže to asi bude do auta Ale ty zrcátka tam dávat nebudu ale dneska sem s nim zase něco skutil tak vám sem dám UP: Nové úpravy: nový zadní nárazník ( není dokončenej každej na něm najde chybky) A na střeše byli díry tak jsou taky fuč.
nějak se mi tam nehodí. ne že by se mi nelíbílo, ale mám rád hladký auta a ty díry to tam kazí. A jinak na všechno vás poslechnu na předlohu atd. ale jediný na co vás neposlechnu je ten hasičák. Ten se mi tam prostě líbí.
Nevim .. Hasičák je fakt moc velkej , jestli chceš dělat přední nárazník jak má ten Zender tak to auto budeš mít totálně rozlazený .. Ten nárazník je poměrně hranatej a hodně nápadnej a zadní zahladíš a bude kulatej .. Pak taky slušnej nesmysl , že se ti tam nehodí víčko nádrže tak ho zahladíš no .. Neviim mě se to zatim nelíbí
No tak dobře uznávám že sem se taky zarazil nad tím že sem se koukl jak ten zadní nárazník bude vypadat a ten přední taky a najednou se mi to přestalo líbit. Asi najdu nějakej jinej přední nárazník. Ale vrátím se k víčku mě to přijde heččí bez něj. Chápu do auta by pak nešla dát nafta nebo benzin ale mě se tam moc nelíbí. A dneska hodlám dokončit ten zadní nárazník jestli na něj bude čas. Kdyžtak dám zítra foto
Prečo by bez viečka nešlo palivo do nádrže? Pod svetlom si snáď nikdy nevidel viečko . A k autu, uvidíme čo z toho bude.. som zvedaví čo za kola tam dáš
mě se to zatim taky vůbec nelíbí a s tim že se ti tam nehodilo víčko nádrže nad tim sem se dcl zasmál a nebo si ho můžeš vymyslet sám ten nárazník a nehledat na netu