Taky jsem čekal kdo to veme těšim se na tvůj projekt. Klidně bych se nebál jít do něčeho z tvojí hlavy. Jinak já stavím Daviho golfa v desetině a ty když seženeš kola tak ho udělej. Lepší předlohu v česku asi neseženeš
Joey:vím,našel jsem je na natu v desině .... Jinak na g5 jsem zkusil takovou hloupost,vlastně ani nevím k čemu to je dobré,ale na pár autech jsem to už viděl ... udělal jsem to nic moc ,takže asi znova a taky kdyby někdo nevěděl vo co gou
dobrý nápad myslim že kdybys to udělal kvalitněji tak by to byl pěkný detail jinak slouži to k ochraně kvuli kaminkum,moucham atd když se jedou delší vzdalenosti
DOM@S píše:jsem zvědav,za jak dlouho si to tady někdo udělá taky
To neohlídáš Je to stejně jako 1:1 .. Někomu se něco zalíbí tak si to dá taky a ty to taky nemáš ze své hlavy tak co .. Jinak na modelu jo to máš jen ty
Nemyslel jsem to zas tak vazne kopiruje se porad a vsude .... no ldyz jsem to udelal ted tam to vypada o minimalne 90% lip ... a jako kdybych mel moznost sehnat tu original modrou pasku co maji v realu,tak bych ji bral ... )
Udělal bych to jinak. odstroj si celej předek. Udělej ty pruhy v dýlce od blatníku k blatníku a lep je tak at mezi nima neni ani mezírka. takhle když tam jsou, tak to krytí postrádá smysl
Přesně totéž jsem chtěl napsat, nalepit bez mezer, nejen že to postrádá smysl, ale nevypadá to s nima moc hezky. Pořád půjde poznat že to je páska .. Docela bych to viděl jako diorama na vozíku za nějakým krásným kombíkem
možná by bylo jednodužší vzít papirovou pasku (nebo sehnat tu modrou papirovku) vím že se da sehnat v obchodech s barvama a nalepit to jako jeden kus a pak na modelu to rozřezat aby to odpovidalo měřítku snad chapeš jak to myslim
Tak to zkusim jeste jednou po 3 a naposled ... jinak co jsem tak sledoval fotky,tak spz prelepene nemeli ... nejpozdeji v utery by mi mela prijit g4,takze g5 asi zase upadne na chvili ke spanku ....