Takže práce sa pohly aj na Jette aj na golfe mkIII...na Jette som sa rozhodol pre zmenu:)...myslím že sa na to dá pozerať:)...nieje to ešte hotové...na golfe som dorobil predné lízatko masku som už strekol do čiernej matnej odstránil som tie bočné plasty a vzadu spravil USA výklenok na značku...hodím aj foto čo budu na golfe:)...+ bora...iba kolesá maska a svetlá vo farbe...nedávam to medzi hotové pretože to za hotové nepovažujem:)...malé upravy aby to nebolo na polici sériové:P...Foto:)

Ten nárazník vyzerá s predu trochu ako s focusa:P

Ale nebojte sa nezostalo to tak:)...R32...najprv som nechcel:)...ale skusil som to:)

Tu po dotmelení potrebností:)

Tu vidno tú vyvíšeninu ktorá tam má byť:)

Tu fotky Golfa:)
Začalo sa pracovať na Vento front-e:)

Maska

Kolesá na ktoré som vyrobil malý limec:)...už majú aj pneu sú komplet len potrebujem doriešiť uchytenie v zadu:(

Hotová maska a tu vidno aj nedokončený podnárazník:)

Maska v čiernej matnej:)...tu vidno už aj podnárazník ktorý je skoro hotový:)

a tu už z 90% hotový zadný USA výklenok:)...ta fixa je tam iba pre to aby som tam videl tie chyby ktoré tam sú:)...a musel som tam dať druhý znak kedže ten origo som omylom zbrúsil:(...uvidím ako to bude vyzerať ked to bude zlé zadok bude bez znaku:/

A tu ešte fotky Brory...

Maska,svetlá a plast pod SPZ v čiernej:)

Tu foto zo zadu...zatmavené výfuky a svetlá obtiahnuté čiernou:)

Su tam ešte chyby ale hovorím auto nieje hotové je to iba uprava z dlhej chvíle:)
Tak teda komentujte buzerujte:P