vim ze tim tady asi poklesne moje povest...teda jestli tady nejaka je ...ale zataceni mi fachčí asi u jednoho modelu z 9 nebo 10 co mam kdyz mi to stoji na poličce tak je to pro me zbytecny...
díkec jinak dnes jenom slovní UP skusil sem nalakovat kola ale nepovedlo se mi namichat odstin barvy co by se mi libil takze asi pojdou znova do brzdovky azacne se s nima odznova... dystam mi sem muzete hodit nakej navrh barvy co by k tej zlutej kastli sla ja mel v umyslu svetlonce hnedou ale vysledek byl az moc do oranzova...takze znova
tak ty japonský salámy bych tam stejne nemel (zustavaj ty kola z lamba) ale ta barva na nich se mi líbí ale jelikoz je to prej nejakej mix majitele tak nevim co je to za odstín a namíchat se mi to nepovedlo a podruhy uz to zkouset nebudu takze kola uz sou znova v plniči a pujdou do modrý co mam na šmoulovi
jako tohohle se nebojim...sprejem uz lakovat umim celkem dobre ale golfika budu strikat airbrushkou...a jelikoz to bude první zkušenost s tím tak se bojim ze se neco podela...
Já jsem snad nikdy na model nedal tenkou vrstvu barvy.. Vždycky to dělalo pomeranč, tak jsem přidával a přidával, dokud to nebylo hladký. Nejdůležitější je dávat bacha aby tam toho nebylo fakt hodně a nesteklo to. Ale i kdyby steklo, tak u obyčejný barvy bys to nechal zaschnout a stejkanec potom obrousil a vyleštil