nebojte, bude to spuštěné až k límcům toto bylo provizorně.. sám se teď divím, že jsou kola menší. ale celkově z dálky to na autě až tak zle nevypadá, ta velikost bude snad akorát
zdravím všechny mám stále málo času, ale něco málo jsem udělal aspoň pro oživení Brzdové kotouče jsou téměř hotové. udělal jsem je chlazené a na čelní plochu jsem použil lepty od Scale Production. Dále můžete vidět začátek tvorby brzdičů, které jsem si zvětšil z vystřihovánky, podlepil, udělal jim správný tvar a napustil sekunďákem. Stejně tak jsem napustil i původně papírové středy kol s papírem se mi pracuje mnohem líp, sekunďák to pak celé zpevní, tak snad jdu lepším směrem
díky ty kola jsou hoooodně velký základ teď jsou napuštěné sekunďákem a bude se vybrušovat jejich správný tvar. třeba ta dírka uprostřed musí být mnohem větší a bude to ta "propadlina" u šroubů
díky kluci sám jsem zvědavý, jak to bude pokračovat. a jestli supa vezmu do Prahy ještě nevím. už tak pojede TT a vlakem v baťohu se mi to všechno tahat nechce
Tak to je řádnej masakr. Líbí se mi, jak umíš skloubit pořádnou modelařinu s detailama i na 1/18. Vypadá to pak s těma kolama brutálně. Tak držim palce! A já si myslel, že když teď dělam kit na RWB Porsche, tak jsem zručnej. Ale v porovnani s manikama, co si dělaj všecko nanovo to nic neni
dík chlapi trochu víc se mi po modelech zastesklo, takže když nebudu makat na feldě, trošku se budu snažit poladit tuhle krásku kola jsou 19" BBS CH-R, plánů je spousta, ale raděj nebudu víc prozrazovat dopředu, když bych něco změnil ale čekejte barvičky