Dnes jsem to cákul do bílé barvy,krásně my vylezli chybky na povrch,který bych přez dnešek udělat,jelikož mi bylo řečeno,že to musím mít do soboty hotové,moje dvanácettroska půjde totiž na soutěž kde bych chtěl samozřejmě propagovat "SCALECARS",třeba se na to pár lidí natáhne
No o proti alfině je tohle už povedený sem rád že se zlepšuješ a jdeš i do složitejších prohektů jen si toho neaber moc U té 1203 bych kapku asi dobrousil zadní levý podbvěh vypadá kapku křivě ale možná je to fotkou jinak se těším na výsledek vypadá to zatím hezky
Pěkný Ondii, ty kola se mi tam naopak líbí, sice jsou trochu z jinýho soudku ale líbí se mi tam... A barva zůstane bílá nebo dáš jinou? A co plánuješ dát na tu "korbu"?
Barva bude modra smoulova,jukni se trochu vise,o par stranek vpred No,korba bude prazdna,v planu je jen vystuzni tyce a par pneumatik s kolem a naraznikem s peugeota + dvanacet troska bude tahnout podval,na nem bude peugeot po havarce,alespon na sobotni soutez to tak bude
Jooo promin nějak sem to zapomněl Noo s vlekem to bude pěkný, máš to dobře vymyšlené Jinak taky mám 1203, ještě sem se na ní ale nedostal, tak by jsme pak mohli porovnat
Zatiaľ sa mi tá tvoja 1203 veľmi páči. Kolesá (tie posledné) sú vybrané veľmi dobre. Farba je takisto dobrá. Zlepšuje sa to každou fotkou . Popracuj trochu ešte na tom znížení karosérie (jemným brúsnym papierom) a bude to OK. Inak chystáš sa robiť aj niečo s interiérom?