děkuju, aspon ty, vysoko? to možná ještě dólu pujde ale nwm..... takže barva došla tak sem musel ještě koupit, a zejtra dodělám(dostříkám) a o víkendu snad už bude sestavená Ps.: a stima kolama, ted se mi zrovna tyto líbí a až uvidim lepší nebo někdo nějaký pěkný budete mít, dejte vědět.....
já sem nemyslel ty origo, ale ty černé s leštěným límcem. nevím, jestli jsou z jiného modelu, ale ty tam prostě pasovaly. designově a hlavně i velikostně já jsem se tě od té velikosti snažil odradit ještě, než jsi je koupil. ono se vyplatí kolikrát počkat, až se třeba něco objeví v bazaru. a nebývají tam špatné kousky
takže zase pár stránek keců a kravin ... jinak jedna rada pro tebe když neuneseš kritiku tak to sem nedávej nebo dej fotky až to bude hotové jak píšeš .. abych přidal hlas do pranice kola sou velké styl hezkej ale bejt to 19" je to pecka takhle je to nuda...
já jí unesu....ale obhajuju si sví...... když se to líbí mě, budu to tam mít.....a hlavně já nevěděl jak budou vypadat-když je objednávám přes net, mě psali jinou velikost v mm ........ ale počkejte si na výsledek..... zejtra sem dám fotky nalakovanejch kol a auta a pls už nespamujte, kola necháme kolma a je to, díky
Čáááu klucííí.... sorry sem nějak neměl čas sem psát a dávat fotky-tady pár fotek když je auto už v laku... Udělal jsem i pár změn který se mi osobně líběj a nechám je tak-jsou to světla v černé barvě a kola v zelený (sice tady na fotkách jsou ještě černý a jenom přiložený, ale to bylo hnusný, ale ted už jsou v bílozelené a víc zapuštěný)
Jinak auto už je celkem hotový, možná ještě pár detailů-potom dodám fotky
doufám že jsi nenastříkal sklíčka ale paraboly (podklady pod sklíčkama) na těch fotkách toho moc nepoznám... ale jestli jsi vzal sklíčka tak potěš pánbůh protože tím ten model hodně klesne..
Naposledy upravil paul_elster dne 12 kvě 2012, 15:46, celkově upraveno 1
no tam máš jenom slklíčka-já bych je nestříkal, jenom že jak sem to lepil a to sem tam fakt dal malilinkou kapičku přes špejličku, tak to lepidlo se najednou zbělalo a tim pádem i to sklíčko... tak sem to vzal odstraňovačem lepidla (přímo na to lepildo co sem měl) a ono to vyžralo to sklíčko, tak sem to stříknul a je to v poho....... ale mě se to tak líbí
jj, auto nafotim určitě venku na slunci, a ty světla potom nějak vyřešim Jo ty kola vypadaj o mnohem líp, venek je zelenej a zevnitř jsou bílý a tim pádem ta zelená vynikne
Tak jsem měl čas až teď, (všem se mooooc omlouvám za větší zpoždění a taky za kvalitu-za tu bych si fakt utrhl hlavu ) počítám že vezmu octu "vyvenčit ven" a nafotim lepší fotky... Tady menší ochutnávka