kulda- Ta výstava byla u nás na Arkádách. Byl jsem tam když je vyměnovali. A znam Dj Uwu ale Lucasa ne Uwovi sem pomáhal polepovat brouka Milič- Na bbska se pokusim límce udělat, protože na nový od Nowaka nemam Taky přesně nwm jaký bych měl vzít, aby se co nejvíc podobaly swedakovo bbskům. A na kolik vyjdou s poštou?
jiště že to sou BBS RS ! Akorát si musíš s těma od nowáka pohrát a vybarvit jen ten střed a ne i šrouby a okolí protože to je zase součástí límce jak vidíš na reálných kolech !
jen by mě zajímalo na co větší.takhle je to v pohodě a ty kola budou podle mě na 306 lamý.podle toho co ta dáš za gumy.pokud tam dáš gumy jako já tak sou hodně malý
to zadní pláto bude chtít ještě hodně upravit... nevím jestli to dělá fotka, ale příjde mi každá strana jiná (pokud to tak má být tak sry ) a kostrbatá, ale designově se mi to líbí
I'm Peugeot Fan Peugeot 406 :-* project: CCF:20% R4:50% Comming soon:C2,205 EVO III-comeback, 406 coupé, xara project
bovden- Chci to větší, protože swedak to má taky větší. Na kolech budou ještě límce a myslim že malý nejsou. Swedak má 16" Buchta- Fakt je to fotkou Nešlo to vyfotit líp, ale to zadní plato je tlustý tak 1cm takže to do přesný tlouštky vybrousit ani nejde. Ale na autě se sklem do bude dobrý
Tak po dlouhém nekonečném tmelení a broušení jsem konečně dal jednu vrstvu plniče. Je to nastříkaný jen abych viděl chyby a mohl je opravit. Nic konečnýho. Chyby jsou v přením zahlazeném znaku a v zadním prodloužení nárazníku, ale jinak myslim že vypadá celkem dobře
A tady je zase malá vsuvka. Po měsíci a půl my přišel golf od Sammiho. Budou decentní úpravy a asi kola co jsou na fotce Prosím komenty