Dej něco zajímavýho na korbu Nějaký jezírko nebo gauč Vypadá to dobře Ale jestli je to tvůj první model tak nedělej nic razantního a upravy dělej co nejlehčí
Jo dělal skoušel jsem jak to bude vypadat... už jsem to přestříkal bilou a musim si stím víc pohrát. Černý sprej mam ve sklepě , ale myslel jsem že to půjde u centrakem
celkove to vypada docela zajimave az na ty upatlany kola a interier .. udelej to nejaky hravejsi ... kastli bych dal zlutou a interier treba zluto cervenej aby to bylo vic lazo plazo .. ta lihovka byl fakt blbej napad a kdyz vidim ty kola vsadil bych se ze to je lihovka taky ..
Nápad asi dobrý, korba taky, hned jak jsem to viděl, napadlo mě prkno na střeše, což jsem se v pár dalších příspěvcích dočetl že tam dát chceš .. takže za mě ok Vadí mi akorát zadní kola které lezou z blatníků .. nevypadá to hezky ..
jasně kola jsou zatím provizorní než se seženou new a ten interier už se předělává .Ale diky za rady Jo a potřeboval bych sesli mi někdo doporučí nějaky tmel ja stím nemam moc zkušeností