zdravim.toto je moj prvy model ktory je v stadiu brusenia. je to bmw m3 od buraga 1:24. mamlen jeden problem a chcem sa opytat ako a ci sa vobec da vyrobit komplet skla-okna popripade ci niekto nema na predaj. inak info - pojde cierna metaliza mozno aj s kvapkou perlete
Okná vyrobíš z fólie z krabíc na modeloch čo sú,ale nehnevaj sa,ak ťa toto už nenapadne tak netreba stavať model. Veľa ľuďom chýba kus tvorivosti a kreativity.
Audi A6 3.2 V6 FSI Audi Q7 4.2 V8 FSI WIP-Audi RS4 B7 Cabrio
Tento model jsem už držel v ruce ale odradily mě ty šílenosti co výrobci provedli s celkem hezkým autem(ty prahy a přechody nárazníků příp. zadní "výtlaček" či jak se tomu žíká na kolo)
to ako prve napadlo aj mna len som si nebol isty a ano aj ja s nim niesom spokojny preto si ho robim podla seba a dufam ze sa mi to podari neskor foto v hotovych modeloch
Do začátku bych ti doporučil něco nenáročnýho a ne hned výrobu nových skel.. Jednou jsem to zkoušel a stálo to za prd, tam je blbý to, že ty skla jsou zaoblený horizontálně i vertikálně, takže by se ten plast hodně zle tvaroval. Pokud chceš dělat tento model, sežeň si ho i se sklama a jenom si ho uprav podle svého
este by som rad vedel vas nazor...kedze v interiery sa mi odlomil zadok teda kufor cim to vyplnit? rozmyal som tam bud vyrobit ochranny ram alebo laminatovu zastavbu repro monitor a tak? auto by som chcel nieco v style underground drift alebo nieco take
Vem si plastovou tabulku, nařízni ji a nalep jí tam,potom to zakituj vybruš..Potom udělej vrtačkou díry skrz a tama prostrč rám Rám uděláš ze stromečků plastových modelu jak máš odlitý věci
ok dakujem za nazory a inak nema niekto naahodou nejaku pristrojovku hoci aj z ineho modelu ktora by pasovala? moja sa niekde zapotrosila este pri detskych radovankach na autickovom koberceku popripade som rozmyslal ziadnu tam nedat iba dorobit tachometre do stredu take ako doplnkove
Dočkin: Já ho mám taky, ale nechce ho. hozilla: Není to tak starý téma. Pokud si chce udělat vlastní skla tak bych si na to vzal něco tlustšího než jen ty fólie.