nech origo protože když tam dáš to co máš nakreslený tak to bude vypadat stejně zepředu i zezadu a uděláš z toho oboustraný auto takže bych to tam asi nedával no..
Ahoj, tak jsem se pustil do GOLFA IV Rs32 Měřítko 1/24 Výrobce : Maisto - Díky za opravu Dočkin Úpravy a plány : Pracuje se na přední masce, chci to zahladit a udělat příčky bez znaku, zadní znak zakitován a taktéž otvírání kufru, víko nádrže zakitováno, nic víc se už kitovat nechystám, snad už jen nějaké nedostatky na karosérii. Pro barvu ještě nejsem rozhodnutej, ale kola už mám vybraný VIZ. FOTO...
KOLA JSOU JEN PŘILOŽENÁ !
Naposledy upravil skizex dne 25 úno 2012, 20:03, celkově upraveno 1
Ahoj, tak koukám na carmodelkit a vybírám kola, nicméně si nemůžu vybrat, neporadili by jste mi, jaký by se na to hodili ? popř. i odkaz, kde je koupit ? díky.
Aby se neřeklo, že nic nedělám... předek : Vybroušená spz.. vzádu zakitován výklenek pro spz, teď bych ale od vás potřeboval poradit nějakou pěknou barvičku každou radu uvítám Komenty potěší, díky. Uvítal bych radu, jak udělat tady u té masky jen rovné příčky.... díky...
Teď si ze mě děláš Sammi srandu, protože jsem totální vůl, nebo to myslíš vážně ? Za pokus by to stálo... ale musel bych si to nejdřív na zkoušku udělat v PS..
Čau, tak už jsem nejspíš rozhodlej pro barvu, bude to tahle : Je to udělanej Virtual Tuning ... - dělal jsem ho já, jen tak pro představu, jak bych chtěl, aby vypadal můj golf v reálu