no ja puvodne bilou nechtel, chtel sem slonovou kost ale vy ste me nak navedli na bilou a s bilou mam este jeden projekt, BMW X5 kabrio, je to novej model, jeste se nevyrabi, a asi ani nebude
mě se zdá, že X5 se někdo už v kábru pokoušel dělat.... vypadalo to hnusně, raděj bych na to hodil nějaký pořádný kola a udělal DUB styl, na X5 jsem to v minituningu ještě neviděl
I'm Peugeot Fan Peugeot 406 :-* project: CCF:20% R4:50% Comming soon:C2,205 EVO III-comeback, 406 coupé, xara project
Především sory za double. Tak Šmoula už je hotovej a tady je malá ochutnávka, v nejbližších dnech se objeví v hotovkách, promintě za kvalitu fotky, je to mobilem a ještě k tomu večer, v hotovkách budou lepší fota, tak zatim
Tak tu mám novej projekt výrobce: Burago měřítko: asi 1:16, eště nemám podvozek úpravy: ještě pořádně nevím ale už sem zahladil pár detailů, model se ke mně dostal od Dana Kučery(DK-Design) už trošku rozdělanej a teď vypadá takle
Tak tu mám novej projekt, Mini Cooper už je hotovej a za pár dní se objeví v hotovkách. Teď už ta Alfa, koupil sem jí od kámoše za 350, byla chudák celá zaprášená. výrobce: Maisto měřítko: 1/18 a takle se mi dostala do rukou
a teď už vypadá takle
zatím sem jen zahladil mlhovky, kliky na dveřích, boční blinkry, znak na víku kufru a zadní brzdové světlo na krytu stažené střechy, to je ten poslední obrázek, nevím jak bych to jinak pojmenoval a stříknul jsem to do základu, budu moc rád za komenty a případné rady a nápady jak dál