bluečko:
Hele je mi jedno co si myslíš že mám za skill, ty jsi nikdy žádnej tuningovej slušnej model nedodělal, já osobně si aspoň můžu říct že jsem ty modely dostavěl a docela dost lidem se líbily. Neřikám že bych byl takej jako stilisimo, milič atd ale modely jsem dostavěl a vypadaly i po dostavbě jako modely...spíš bych řekl že TY by jsi se to toho nepustil, neměl bys na to kou*e(respektive nvm jestli nějaký máš) a tady se srovnáš se mnou...ty stavíš akorát sériovky z krabiček - modely který se dají postavil snadno, levně a rychle...žádnej muj model nikdy v krabici neskončil, i když je rozdělanej má svoje místo na poličce rezervovaný, i když je to karoserie která má nakitovaný a vybroušený blatníky, nebo jenom nárazníky a kola stojí na poličce...proč dávat modely do krabičky ?? V krabičce jsou akorát plasťáky, který stavíš ty, když je máš rozdělaný máš je beztak v krabičce...ok přiznávám taky nějaký plastáky mám ale ty co jsou v krabičce jsou ještě nový, nerozbalený, nevošahaný, jsou jen skouklý než na ně přijde chuť a nálada...nic nehodlám tě řešit, nikdy tě stejně neuvidim a ani bych takýho vocasa vidět nechtěl..
Dejte mi klidně ban ale buchťák ví co si o tom myslim...řešili jsme to spolu a řikal jsem mu jeśtli něco takovýho narážejícího zase ze strany modelářů bude tak se neudržim...
KONEC OT
JInak ostatním díky za podporu, nafe díky za hezkej obrázek, díky za rady a všelijaký nápady a návrhy...