Jsem zvědavej co s tím nakonec provedeš, vypadá to zajímavě. Taky teď odbarvuju svojí G4, u kastle v pohodě, ale čím a jak si odbarvil ty plastový nárazníky?
Giavvini - Jako měli by se v brzdodvce nebo tak... Já to vzal na hulváta acetonem... Ivo - Jsou nastříhaný z krabičky od zmrzliny bani - Barvu sem "seškrabával" a acetonem bral motorak a vnitřek modelu
Jinak sem si hrál, a mám hoodně nahrubo nárazník... Bude s tim ještě kopec srandy -přemejšlel sem že to tak nechám, když to tu teď letí
No a s tou vejškou bych mohl bejt maximálně takhle
Aj když jsi měl pár let pauzu tak to pořád umíš Dík za radu já se snažil udělat lišty z plastu od Cédéčka, ale vždyck praskly.... Tomuto projektu držím palce
Koukám nějakej ten pátek od posledního příspěvku a ono se nic nezměnilo Ale nějak mám chuť G4 už konečně dodělat, takže až dodělám co je potřeba na 1:1 tak s tim snad zase pohnu
Tak abych to neprasil u radarra... Golf půjde do laku, jenom jsem si chtěl zkusit jestli by to šlo potáhnout folii a šlo, když si s tím člověk dá práci tak to bude vypadat parádně, tohle je jenom tak narychlo a jenom půlka auta. Je to obyčejná folie z obi, je tenká a jak se zahřeje tak jde krásně tvarovat a jsou pod ní vidět i nejtenčí spáry... Tak někdy za rok zase UP Do folie nejspíš pujde jenom TT...