ten Carbon tam kryl špatný stav toho plastu co má být složenou střechou, no ale nakonec se mi to nelíbilo, takže jsem to potáhl ubrouskem a natřel na černo, a docela se mi to líbí.
Jinak ukážu svojí S1203. Asi jako většina 1203 to je vrak, ale pokusím se z toho něco udělat. Hlavně sem jí pořídil proto, že už sem dlouho chtěl zkusit hudbu do auta. V TT mám sluchátka ale to není ono. Takže mi hodně pomohl kamarád a dopadlo to takle... Vzadu kde původně bylo místo pro doktora(původně to byla sanitka) Jsou teď 2 obří repráky napojený na zesilovač a 9V baterku a hraje to úplně parádně. Už jen ty repráky upevnit, udělat zástavu, do auta dát zesilovač a ty dráty k tomu.. no a bude to
Jinak odstraněny sloupky( pár jich stejně chybělo) a položené na kolech ze Sierry Cosworth. Ještě musím udělat nárazníky který snad nebudou problém..

Jinak bych měl otázku na našeho vrchního experta na barvičky...

Ty kola mám dvě v žluté, dvě v té stříbrné.. takže nechat dvě ty a dvě ty, nebo dát do stříbrné, nebo dát do jedný barvy co by bylo aspon podobný té žluté?(jinak barva kastle bude tmavě modrá metla)
PS: tím vrchním expertem na barvy myslím bejbyho