Urval křídlo a to mu místo odpadnutí vlálo kolem hlavy, jel takhle pár kol, než mu konečně odletělo. Jelikož zbejvalo do konce pár minut, jel dál a dojel třetí!
Viz tohle video ze závodu!
http://www.youtube.com/watch?v=9SmrV-FFC1w
Plán je postavit to víceméně z kraičky a dodělat detaily, kde půjdou vidět a jejichž absence zamrzí. Stavebnice je povedená, místy zjenodušená, ale výlisky parádně sedí. Co lidem od Fujimi neodpustím je absence bezpečnostních pásů! (Jo, spolíhaj, že budou lidi kupovat doplňkový sety) Ale náhrada neni nic těžkého.
Dále zamrzí chybějící nýtování na kapotáži, zvlášť když na určitých dílech jde vidět krásně jemné. S nýtováním se nebudu párat, zkoušel jsem na 312T3 a proto jsem ji nedodělal
ale jinak je to povedená stavebnice a stavět to je jedna radost!

Nějaký díly jsou moc silný, potřeba je obrousit pilníkem
Lepší
Předek nasucho, dobrá práce Fujimáci.
Akorát to poupravim podle dobových fotek
Nahrazeno 0,5mm destičkama, byla to součást karoserie a ne křídla, jak odlilo Fujimi
Monokok jsem opatřil dalšíma destičkama z nabíjecích kuponů na telefon, abych uzavřel spodek monokoku, když sundam křídlo.
Z papíru a dalších destiček jsem udělal stěny, aby nebylo vidět skrz díru v monokoku
Poslední stěna dostala 3 válečky z plastovýho profilu jako imitaci nádob na kapaliny, nepůjde moc vidět, tak jsem to ani moc nedetailoval
Fujimi znázorňuje dobře i detaily, akorát na tom dílu vlevo jsem je sundal a nahradím uchycení maskovací páskou a chromovou páskou, jak je u svodů potřeba
Další tlustej díl motoru, na kterém jsou "'air funnely", Fujimi má ten díl celý holý, což se mi nezamlouvá. Nejde vidět pod kapotáží, ale když kapotáž sundáte, je to moc holý.
Tak jsem vzal WRC Síťovinu, ohřál nad svíčkou a tlačil do ní vytvarovanym plastovym profilem
Pak ostříhal do kolečka
A nalepil. Nepůjde to vidět, ale nasáváním, když se budete snažit, aspoň zahlídnete náznak air funellu.