Docela radikálně se řízlo do kapoty a udělalo se měnší rozšíření zadku. Nějak se mi to přestalo líbit, tak že vše, co sem udělal, jsem odloupal a model už nechal.
Pak přišel zvrat - KOE a projížďka ve Vrťasoví dvoustovce. Když jsem viděl, jak to auto jede, i když je vylítaný a nechutně sériový.... Prostě sem zase dostal chuť se do něj pustit. Navíc jsem našel na speedhunters Koguchiho RPS13 a bylo to jasný. Kola použiju Nisma ze stavebnice R34 skáje od Tamky, daroval mi je Jančín, tak že ještě jednou díky. Po půl hodince s pistolí a štětcem vypadaj k světu. Furt čekám na výlisek interiéru od Vrťase, nějak se k tomu nemá mi ho poslat...
jestli šifty psal, že svojí dvoustovku radikální snížil, tak já tu svojí radikálně rozšířil. Navíc jsem na původní brzdiče nabastlil odlitky z vlastní produkce. Na každou stranu jsou to 3mm, což by v reálu odpovídalo 72 mm na stranu - to je hodně
Zadní křídlo je původně z R32 skáje , já do předělal do podoby JDM křídla, co se montovalo na japonský dvoukila. Přední světla budou sleepy, zadní budou kouki ( doufám, že se mi to povede
kapota se vyžezala ještě víc a do vzniklýho průduchu jsem dal příčky na odvod vzduchu. Pod kapotu budu muset dák kus motoru, aby tam nebylo prázdno. Jinak jsem toho zatim moc neudělal.

Moje inspirace:

teda jestli nekdy bude 

ale je to paradicka, co ine od teba