Nissan Silvia - Pozastaveno

Rozpracované modely všech závodních aut kromě rally

Moderátor: waf

Re: Nissan Silvia !novinky 14.12.!

Příspěvekod Vrtas » 20 pro 2008, 23:47

Toto už bylo na tom nárazníku když sem to kupoval ;)

Ale stejně. Párkrát sem trefil zadkem svazky gum a tak. Pak to takhle vypadá :twisted:
Vrtas
1:87

Příspěvekod Machis » 21 pro 2008, 10:55

Joseph píše:To, že vepředu do někoho vážíš chápu, ale zadek omlácenej jakoby od golfový hole... :mrgreen:

Couval :potlesk:

jinak kára luxus jak cyp !! :potlesk:
Machis
1:18

Příspěvekod Joseph » 21 pro 2008, 17:42

Už jsme si to vysvětlil na ICq, necouval, už to tak koupil :smile:
Obrázek>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Joseph
Moderátor

Re: Nissan Silvia !novinky 28.12.!

Příspěvekod Hy.accy » 28 pro 2008, 15:36

Takže když máme tak pěkné nové forum chtělo by to nějaké novinky ode mě, tak tady jsou :)
Nejdřív odpovědi.
Maverick: díky mockrát ;) Co se týká toho auta, myslím že to byly volné jízdy, bavorák v driftu, už si přesně nepamatuju co se stalo jestli to před ním někdo otočil nevím, každopádně přibrždení sknočil ve svididlech, je fakt že jemu se tedy i dost zmačknul nárazník, ono si ymslím že je to otázka fyziky co a jak kde zapracuje :)
Maťo: díky mockrát :)
strýc takeshi: hochu nedával proč? :?
blue&red..in..white : díky za postřech, to co řká takeshi je občas pravda, třeba řeněme že se při převozu trefil zezadu do přívěsu u kamionu :D
Joseph: taky děkuju, v bouračkách se ani nevyžívám, ale nechtělo se mi stavět další leštěnku, tak jsem si vymyslel toto :)
Vrtas: děkuju ti za ty fotky tyhle škrábance se budou velice hodit ;)
Tak teď novinky takže mám dodělaný podvozek co mělo být černé je co mělo být stříbrné taky, je tu pár úprav jako červené pružiny červené brzdiče a titanově nabarvený a opálený výfuk který má ještě prohlý tlumič. Dál mám hotová kola původní červená jsem enchtěl takže jsem zvolil černou, plus jsm stříbrně nabavil střed dal obtisky a vše zalakoval bezbarvým, jsem na ně docela pyšný protože se mi moc líbí :)
Dál už teda kastle, takže přestaly se mi líbit některé ťukance, takže je pryč ten veliký na zadním blatníku a ten největší na dveřích, dál jsou to občas sem tam nějaké drobné, pro lepší oreintaci jsem vám je červeně zakroužkoval. dál tedy předek zde už je hotovené ukotvení nárazníku, takže na nepoškozené straně je vše jak má být na poškozené nárazník nelícuje je vražen pod blatník a vražen směrem dovnitř, dál jsem přední nárazník lehce poruchal a to tak že jsem utrhl část lízátka a udělal několik vrypů a odlomenin, doufám že se bude líbit.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nyní potřebuji poradit co udělat s téměř zničeným prahem na levé straně, buď bude vypadat takto:
VERZE 1.Obrázek
VERZE 2.Obrázek
Hy.accy
Člen scalecars

Příspěvekod MildaS » 28 pro 2008, 15:58

kolik ten jezdec nadýchal?? :mrgreen: :mrgreen:
vypadá to výborně a jsem spíš pro verzi 2 nebo 3 :lol: :
jak ti u tý dlouhý části prahu vyčnívá ten "zoubek" tak k němu a k tý zadní části bych přilepil pár "vlasových drátků" (tzn. spojil je). Druhá fáze: tu část s tím zoubkem oddělit od zbytku přední části prahu a nechal volně se válet po zemi vedle auta. Pár metrů by se to tam mohlo udržet, ale nevim jestli je technicky možný aby to drželo na "zbytku laminátu" (tzn. ty drátky)
Snad to je srozumitelný, kdyžtak naznačím do obrázku :D
MildaS

Příspěvekod Lancer » 28 pro 2008, 17:42

ten prah bych zahodil a udělal tam stopy od lepidla. Vypadalo by to neotřele, na žádnym modelu jsem to ještě neviděl :)
Lancer
1:24

Příspěvekod shifty » 28 pro 2008, 18:27

buď co navrh lancelot anebo jedničku...
jinak hezké panečku, kola vypadaj moc pěkně v tý černý
shifty

Příspěvekod Maverick117 » 28 pro 2008, 18:50

:w00t: parááda tak toto je fakt dobré ... mne osobne sa pozdáva Lancerov nápad znie to zaujímavo poprípade 1. ale ten druhy kus čo tam máš by som pri tom mieste kde ten zbytok prahu chýba možno zvesil dole :whistling: toť len taký nápad ale viac sa mi zdá ten Lancerov ten je fakt taký "neokukaný"
Obrázek
Patrím do "klubu" víkendových modelárov...
Maverick117

Příspěvekod dawe82 » 28 pro 2008, 18:55

no ja bych t povesil jako je varianta 1 ale s tou nedrzici stredni casti co odstava by to bylo lepsi.... popripade bych tam nechal jen tu predni patku a zbitej jen oramoval jakoze lepidlem... jinak model supr... sem zvedavej jak to bude vypadat pohromade a v laku... drzim palce :)
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Příspěvekod strejda_takeshi » 28 pro 2008, 22:30

ještě na jednom kole osmičku aby to bylo opravdu v cajku :P
strejda_takeshi
1:43

Příspěvekod Hy.accy » 29 pro 2008, 00:05

Díky mockrát kluci :)
MildaS: promile měl hodně přes 8 to víš známý pan Čurda :D Jinak mco jsem to nepochopil jak jsi to myslel, kdyžtak mi to zjednodušeně naresli prosím ;)
Lancer: pane vy máte ve všem pravdu, skvělý nápad, jenže netuším jakou má barvu tohlelepidlo čím se lepí plasty, to je otázka i pro ostatní nevíte prosím? :)
shifty: taky díky, asi to vypadá na návrh micubišiho :)
Maverick: děkuju za chválu, ano Lancer dostal mco dorbý nápad :)
Dawe: děkuju, myslíš že když se to lepí že je to jen okolo objeté tím lepidlem nebo plošně?
Takeshi: strejdo vy už nepijte jak jste to myslel? :D
Hy.accy
Člen scalecars

Příspěvekod MildaS » 29 pro 2008, 08:52

TAKHLE NĚJAK TO BYLO MYŠLENÝ, JEN NEVIM JESTLI JE TO REÁLNÝ :whistling: :huh2:
Obrázek
MildaS

Příspěvekod shifty » 29 pro 2008, 10:26

no tohle moc reálný podle mě neni... většinou to uloměj celé
shifty

Příspěvekod Saimon » 29 pro 2008, 10:55

shifty píše:no tohle moc reálný podle mě neni... většinou to uloměj celé

súhlas. sundal by som prah celý
Saimon
1:12

Příspěvekod Lancer » 29 pro 2008, 17:51

já vim, že mám vždycky pravdu, jinak bych to nebyl já :mrgreen: .
co sem viděl urvaný prary, jak byli vždycky lepený nějakym krémovo-bílo-šedym lepidlem, takový bobky. Prostě to na několika nejpravděpodobnějších místech namatlej nějakou lehce krémovou hustou matnou barvou a fertig.
Lancer

Příspěvekod group b » 29 pro 2008, 17:57

Lancer píše:já vim, že mám vždycky pravdu, jinak bych to nebyl já :mrgreen: .
co sem viděl urvaný prary, jak byli vždycky lepený nějakym krémovo-bílo-šedym lepidlem, takový bobky. Prostě to na několika nejpravděpodobnějších místech namatlej nějakou lehce krémovou hustou matnou barvou a fertig.

Jo, Lancer má vždy pravdu. Hele řekněte mi někdo, proč jsou všichni černí, jen Lancer je zelenej ? Nemá on něco společnýho s Bursíkem :scared: Ten je taky zelenej a má vždy pravdu :mrgreen:
http://modely-32.webgarden.cz/ - stránky o mých modelech + odkazy na všechny mé ostatní www
group b
Člen scalecars

Příspěvekod bluečko » 29 pro 2008, 18:11

pekne jedeš aji ty kola jsou zatim pekny ;) ja bych ale ten prah udelal takto nechal bych jenom ten kousek na začatku a udelal bych ho nakloneny dolu a zbytek prahu bych tam nedal ;)
jde o to se jen pořádně natáhnout
Obrázek
bluečko

Příspěvekod Maverick117 » 29 pro 2008, 20:40

Mildo nápad nie zlý no bohužiaľ nereálny už len z dôvodu že dlho by sa tam ten odstávajúci kus plastu neudržal z toho dôvodu že je otočený proti smeru jazdy čiže by ho utrhol (buď náporom vzduchu alebo zavadením o asfalt). Zostal by som u toho Lancerovho návrhu
Obrázek
Patrím do "klubu" víkendových modelárov...
Maverick117

Příspěvekod Lancer » 29 pro 2008, 22:39

group b píše:
Lancer píše:já vim, že mám vždycky pravdu, jinak bych to nebyl já :mrgreen: .

Jo, Lancer má vždy pravdu. Hele řekněte mi někdo, proč jsou všichni černí, jen Lancer je zelenej ? Nemá on něco společnýho s Bursíkem :scared: Ten je taky zelenej a má vždy pravdu :mrgreen:

Sem zelenej, protože nemám rád černý :whistling:
A navíc zelený je dobrý do plic :mrgreen:
Lancer

Příspěvekod dawe82 » 30 pro 2008, 22:23

no lepidlo je cerny takovi jak silikon to vypada ... lepil sem tim prahy na ep71.... a je to objety jen kolem dokola... protoze to pak udela podtlak a na aute to fakt drzi... kdyby to byli bobky sem tam jak pise lancer tak bych to videl na nejakej ceskej "lama-tuning" ... a laminat se lame takze by tam ta predni placka klidne mohla zustat... tak jak to visi by to v realu nebylo... laminat se proste ustipne a okraj zostane roztrepenej... takze to lepidlo bych udelal ze sekundaku stopu a pak nacernit.. :)
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Příspěvekod Lancer » 30 pro 2008, 22:58

tak proto sem je asi viděl urvaný :mrgreen: . Ale zrovna u drift auta bych neviděl vejvětší prioritu v tom, aby to na autě drželo, první ostrej přejezd obrubníku , první střet s pneu a je na maděru. Lehká výměna dílu je proto nezbytností.
Lancer

Příspěvekod Hy.accy » 31 pro 2008, 17:25

díky všem za komenty, chtěl jsem ještě tenhle rok stihnout update a stihl, další až příští rok :D
MildaS: díky za nápad, ale udělám to podle lancera ale i tak moc děkuju ;)
Dawe: děkuju mockrát, ten alncer už by mě zase mistifikoval :D takže díky jak za barvu tak typ lepení, jen otázka, předpokládám že je to kousek jakoby odsazený od hrany plastu aby to z toho pak nevytekhlo že? :)
Ze sekunďáku, přesně tak jsem to plánoval, děkuju mockrát :)
Lancer: to máš asi pravdu, priorita, ale řekněme že to byla první jízda po výrobě co to urval :)
Takže všem díky a práh bude jak mi poradil lancer, s tím že ještě nevím jestli uplně celý pryč nebo zůstane kousek zadního dílu, je dola na fotce, když se vyjádříte budu rád :)
Takže teď už novinky, mám hotový interiér, není to nic světoborného, je podle návodu prostě série kombinace černé a šedé, navíc je zde klipsna na bezp. pásy jinak více méně nic, plánuju že až budu mít všechny pigmety tak interiér bude špinavý zaprášený sem tam nějaký mastný flek sem tam nějaký hadr a tak :)
dál na fotce jsou nějaké detily jako světla, spztak a hotová kola, poslední fotka je ještě varianta prahu :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hy.accy
Člen scalecars

Re: Nissan Silvia !novinky 31.12.08!

Příspěvekod DaWe » 31 pro 2008, 17:41

No jo ty kráso šecko je perfektní .. kola peckózní ,ale ta stříbrná je tam kde bejt nemá co .. :)
DaWe
1:12

Příspěvekod Hy.accy » 31 pro 2008, 17:49

DaWe píše:No jo ty kráso šecko je perfektní .. kola peckózní ,ale ta stříbrná je tam kde bejt nemá co .. :)

Díky a ta kola neboj to není barva to jsou obtisky, jsou takhle dokola podel středu, barvu jsem tam poctivě orpavoval a obrušoval aby byla jen tam kde má být ;)
Hy.accy
Člen scalecars

Příspěvekod Machis » 01 led 2009, 20:19

ta poslední verze prahu je nejlepší :scared: ;) docela reálný....kola mazec
Machis

PředchozíDalší

Zpět na Modely formulí a okruhových aut