tak Nismo sa mi kúpe v brzdovke, tak som sa pustil do tohto fešáka, je od Turba(DIKY ), je to môj prvý závoďák a prvá velká dekálovačka a zároveň to bola pre mňa nočná mora, takže niketoré dekály sú krivé niektoré potrhané (napr. na streche) ale som rád aspoň za to čo s toho je, momenálne pracujem na interiéri, motor je hotový ostávajú už len kábliky, v predu sú lepty na brzdách a tot zatial všetko obrúsené pneu
Martinrb no tak to ti nepoviem, ale tipoval by som to na tak 150-200 ale nechcem tu kecať nezmysli pomaličky som dnes pracoval na interiéri a dodekáloval som aj kapotu tu je vidieť poškodený dekál na streche(mojou debilitou )
Diky včera som pracoval na interiéri, upravil som sedačku a "poflockoval" pomocou sody bikarbony a vyrobil som si pásy s maskovcej pásky od tamyie nie je to bohvie čo ale aspoň čosi, no a interiér by som už mal, teraz ma čaká lakovanie,tak snáď sa podari no a ešte ten motor. kompletný inetriér
zdravíčko, dnes som leštil, som celkom rád ako to dopadlo, mal som obavy o dekály keď som brúsil ale našťastie je všekto v pohode na skúšku som to zložil ach tá biela sa strašne blbo fotí