Mazda RX7 Re Amemiya

Rozpracované modely všech závodních aut kromě rally

Moderátor: waf

Mazda RX7 Re Amemiya

Příspěvekod Hefron » 07 črc 2009, 08:31

Musel sem přetmelit místo kde navazuje přední nárazník na kapotu protože tam byl malej shod .
Potom se to muselo znovu přerýt . To sem dělal podle šablony kterou sem si předtim vyrobyl .
Obrázek
Konečnej výsledek , myslim si že to vypadá dobře .
Obrázek
A ještě sem musel ze spodu přilepit destičky na místo kde se lepil nárazník protože se mi to tam furt odlamovalo .
Obrázek
Tak Mazda je už po laku , myslim si že ta barva je prostě úžasná .
Obrázek
Obrázek
Obrázek
No a teď už jen bezbarvej lak a pak už jen leštit , leštit , leštit , protože místama je tam fakt pomeranč .
Obrázek
Hefron
1:72

Re: Mazda RX7 Re Amemiya

Příspěvekod DaWe » 07 črc 2009, 10:54

Hefe mě se to líbí moc je to paráda , tak jako všechny tvoje modely ;) Lak je nádhernej
DaWe
1:12

Příspěvekod Wass » 07 črc 2009, 14:00

Celej BK si dělal ty? Ta kapota je vážně suprová :w00t: Fakt mazec, RX-7 se mi ohromně líbí a když to někdo umí přestavět jako ty, tak to je paráda :)
Obrázek
Wass
1:24

Příspěvekod Hefron » 07 črc 2009, 14:05

Wass píše:Celej BK si dělal ty? Ta kapota je vážně suprová :w00t: Fakt mazec, RX-7 se mi ohromně líbí a když to někdo umí přestavět jako ty, tak to je paráda :)

EE to je takhle už kupovaný , Aoshima dělá pár driftů . I ta moje Silvie je kupovaná , tam se upravoval jen pár věcí .
Obrázek
Hefron

Příspěvekod tommy » 07 črc 2009, 17:56

Už mě docela s....š, když máš témata rozházené tak to de, ae když sou takhle za sebou, tak to při pohledu na vytrínu docela deprimuje :D :D :D :D
Ps.: Už ti zbývá jen cca 18 aut, ae mohla by se aoshima zase rozjet, to ať máš co stavět :mrgreen:
Tommy
tommy
1:87

Příspěvekod Michael » 07 črc 2009, 19:28

Už jsem čekal, že RX-7 bude skoro hotová :? V tomhle stavu si jí pamatuju ještě ze scalexu, ne? :mrgreen:
Tuning is not a crime...
Michael
1:43

Příspěvekod Hefron » 07 črc 2009, 20:16

tommy píše:Už mě docela s....š, když máš témata rozházené tak to de, ae když sou takhle za sebou, tak to při pohledu na vytrínu docela deprimuje :D :D :D :D

NJN už mám těch modelů moc , měl bych nějaký dodělat . Je jich pár co už skoro sou , ale to neni ono mě baví je spíš předělávat atd... než dokončovat .

Michael píše:Už jsem čekal, že RX-7 bude skoro hotová :? V tomhle stavu si jí pamatuju ještě ze scalexu, ne? :mrgreen:

JJ v tomhle stavu už je dlouho , zatim na ní nebyla nálada , prostě mám těch modelů moc a k ní sem se zatim nedostal . :P
Obrázek
Hefron

Zpět na Modely formulí a okruhových aut