Group b : Jj, ta první se mi líbí nejvíc. No budu sledovat, třeba ji zas dovezou a bude v nabídce. Ještě mne zaujala ta třetí Black Beard.... cena suprová, ale koukala jsem se na odlitky a mají horší kvalitu rytí - je pozitivní a ne negativní, takže spáry mezi deskami vystupují nad. Ale za tu cenu dost lákavé.
Joseph: Děkuju! Je to můj mazlík, dělá mi společnost a rozhodně se s ním člověk nenudí. Mi dovolí cokoliv, mohu ho hladit, léta za mnou, nechá se nosit na rameni , odkud sleduje vše, co dělám, rozumí dokonce i některým slovům, načež adekvátně reaguje. Mluvit neumí, ale je na tento druh papouška nadprůměrně chytrý a mazaný. Hraje si s různými předměty, nejraději s moji sponkou do vlasů, kterou tlačí před sebou až ji nakonec shodí ze stolu a má z toho očividně radost.... Používá nožičku jako velcí papopušci pro přidržování potravy. Dokonce se nechá rád vozit na RC modelech aut.

Na manžela žárlí a má tendenci ho občas štípnout silným zobákem, když chodí po podlaze, musí si brát manžel papuče nebo aspoň hrubé ponožky, jinak to dost bolí.....Bere ho jako soka, ptáci člověka vnímají spíš jako kamaráda nebo partnera, ne jako pána, kterému by se podřizovali. Celkově nemá moc rád muže, myslím, že pozná u lidí pohlaví, protože ženské mu tolik nevadí. Tak tolik o našem opeřenci.