Fotografie po renovaci modelu:

Kam se my všichni ostatní hrabeme. Něco slepit ze stavebnice, to by nám ještě šlo, ale tohle
Ještě bych to pochopil zvenku, ale ty vnitřky, to je fakt obyčejnej, tedy v tvém případě deobyčejnej autobus. Hluboce se skláním před tvým umem
toto je naprosto fantastické..tímto jezdím ještě furt ze školy
perfektná práca
Předně děkuji za pochvalu! Snažila jsem se ztvárnit na modelu i ty nejmenší detaily, ač bohužel právě ty, cos zmínil, často v autobusech chybí díky nenechavcům....Slotman píše: Nejvíce mě zaujaly čísla u sedaček a madla na zadní straně
group b píše:tak teď už nesmekám, teď jen tupě čumím, co je všechno možný udělat.
Kam se my všichni ostatní hrabeme. Něco slepit ze stavebnice, to by nám ještě šlo, ale tohle
To už snad ani není možný.
Ještě bych to pochopil zvenku, ale ty vnitřky, to je fakt obyčejnej, tedy v tvém případě deobyčejnej autobus. Hluboce se skláním před tvým umem
![]()
Samozřejmě hned kopíruji a jde na web![]()
neuveritelné, ešte k tomu dodat vŕzgajúce dvera a prdlavý motor a je to jak original
no teda nemám slov DORIS tohle se ti mooooc povedlo nejvíc se mi líbý ta kasa Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník