Tak a ešte jeden z mojich začiatkov. tak isto bol aj na Scalexe. Jedná sa o Audi DTM verziu v mierke 1/43 z ABC. čo sa týka úprav snažil som sa vytvoriť reálnejšie poohýbanie karosérie poriadne ju vytvarovať, vpredu dorobené ťažné oko, anténa. Tak isto ako Scanča aj Audi utrpelo sťahovaním tentokrát však žiadne poškodenie ale niekde sa stratila predná náprava ktorá bola urobená zatočená takže originál krásne výpletové kolesá boli fuč. . keďže mi bolo ľúto AUDI vyhodiť tak som tam nasadil aspoň náhradné kolesá čo mi zostali po nejakom autíčku v 43ke. viem nevyzerajú tam tak dobre ako originálky no k tým sa už nikdy žiaľ nedostanem. takže foto:
toť vsio.
EDIT: všimol som si že je tu jedna fotka dva krát takže oprava.
Naposledy upravil Maverick117 dne 30 led 2009, 00:01, celkově upraveno 1
Pěkně slepený model, čistá práce. Na takových vystřihovánkách se dá dost naučit. Taky jsem jich postavila za Ábíčka obrovské množství. Dost mi na tom ale vadily mdlé barvy s charakteristickou strukturou tisku, takže jsem je začala vylepšovat barevnými papíry a později fóliemi. Vypadaly pak jako z plastu a krásně se leskly. Jinak ta kola tomu modelu fakt seknou!