mini S&S letos neporadam, takze netusim, pokud se toho nekdo ujme urcite kalendar sestavi. Jinak srazy, kde se sejdem s modelama budem urcite resit tady v tematu.
uz jsem si myslel ze nic nebude, ja stim jaksi tak trochu pocital, pokud chcete tak prijedu a vemu zas velkej stul(3 metry), ubrusy jeste mam od Milice, ale nemam moc modelu s kteryma se mi chce chlubit takze vic nez 3 auta to nebudou, v podstate uz bychom se mohli sejit v patek... nevim... napiste...
Ja pokud tak taky az rano. Premyslel jsem nad tim soutezenim. Chtel by se toho nekdo ujmout. S nekym bychdo toho mozna sel. Udel bych to stylem jako na Plasech, takze best 3 auta ze vsech bez kategoeii. Co vy na to?
kategorie bych nechal,tři jak minulej rok+třeba best of best srazu na hodnocení modelů je stejně potřeba někdo,kdo modely perfektně umí a rozumí jim. PS:možná bych do toho při nejhorším šel, ale na moc srazů asi nedorazim je tady hodně lepších a schopnějších ve všech směrech něž já, takže nechci dělat duležitýho, je to jen návrh