Tento Mini Cooper procházel 3 EVOlucemi .. první měl být ve stylu Opel Corsa B Příbramáka Ondry .. tzn . šedý exteriér a oranžový interiér .. ale bohužel nepovedl se lak a tak jsem ho tedy částečně sundal .. Nedoděláno ..
2 EVOluce byla taková že měla být modrá metalíza , šachovnicová střecha a interiér černo bílí .. Nedoděláno ..
3 EVOluce je tato že bude Mini Cooper na Rally Cross přišlo mi to jako dobrý nápad , navíc sem pár Rally Cross Mini Cooperů viděl takže jsem si řekl .. proč neskusit něco jiného než tuning .. a tak jsem se dal do práce .. v interiéru byla hromada zalitých věcí , vše od lepidla a tak jsem se rozohdl .. podlaha půjde celá od podlahy
To máme interiér teď se přesuneme na exteriér ..
Ten bude takový , že nebudou nárazníky , blatníky budou přitmeleny k autu a to jsou asi všechny ůpravy když opomenu zahlazené znaky .. Střechu jsem dal jen do plniče a když se mi to takhle zalíbilo .. řekl jsem si nechám to .. na střechu dále přišel dekál 24 v bílem poli orámovaném červenou .. Budoucí barva je černá matná s dekály a bude řádně zašpiněná .. na fotkách si můžete všimnout světel na kterých je nalepeno VAVOLINE a tato nálepka na světlech se mi nehorázně líbí
Dále mám hotový zapatinovaný podvozek , kola kterým jsem dal bílou barvu a na gumu řádnou patinu , a motor ..
Postupy prací samozřejmě budu časem přidávat ale o víkendu už by dokonce Mini Cooper mohl být i hotový .. možná mu i časem přibyde podložka .. Toť vše , doufám že to alespoň někdo přečetl .. Opět se hlašte abych to nepsal příště zbytečně
Tady fotky :
Střecha :
Kola :
Nabarvený a poté zašpiněný motor :
Pro mě libová světla
A tady už interiér :