Mini Cooper Rally Cross

Rozpracované modely automobilů co jezdí nebo jezdily rally závody

Mini Cooper Rally Cross

Příspěvekod DaWe » 07 kvě 2009, 18:59

Takže menší proslov ..
Tento Mini Cooper procházel 3 EVOlucemi .. první měl být ve stylu Opel Corsa B Příbramáka Ondry .. tzn . šedý exteriér a oranžový interiér .. ale bohužel nepovedl se lak a tak jsem ho tedy částečně sundal .. Nedoděláno ..
2 EVOluce byla taková že měla být modrá metalíza , šachovnicová střecha a interiér černo bílí .. Nedoděláno ..
3 EVOluce je tato že bude Mini Cooper na Rally Cross přišlo mi to jako dobrý nápad , navíc sem pár Rally Cross Mini Cooperů viděl takže jsem si řekl .. proč neskusit něco jiného než tuning .. a tak jsem se dal do práce .. v interiéru byla hromada zalitých věcí , vše od lepidla a tak jsem se rozohdl .. podlaha půjde celá od podlahy :D .. znovu .. takže plastové destičky a místo střed. tunelu kit .. poté se vše vybrousilo a mohlo se začít barvit .. takže podlahu jsem natřel na černou matnou .. dále jsem dal sportovní sedačku , vyrobil jsem pásy , ochraný polorám , přerobil jsem hasičák z Maista Tuner Colection , tnz. natřel a nalepil dekál .. dále přišla ruční brzda do černé matné a řadící páka je zcela nová .. jako mají Rally auta a Rally Cross auta .. jen slabá ,,tyčka,, s malou rukojetí .. Dále jsem už jen zašpinil pedály a spodek sedačky a celkově interiér zaprášil bahnem , resp . prachem co se do interiéru často dostane .. Dále je hotová palubní deska která šla také do černé matné , byl zvolen menší sporotvní volant a tlačítka na palubní desce šli do červené barvy .. palubní deska byla také ,,poprášena,, ..
To máme interiér teď se přesuneme na exteriér ..
Ten bude takový , že nebudou nárazníky , blatníky budou přitmeleny k autu a to jsou asi všechny ůpravy když opomenu zahlazené znaky .. Střechu jsem dal jen do plniče a když se mi to takhle zalíbilo .. řekl jsem si nechám to .. na střechu dále přišel dekál 24 v bílem poli orámovaném červenou .. Budoucí barva je černá matná s dekály a bude řádně zašpiněná .. na fotkách si můžete všimnout světel na kterých je nalepeno VAVOLINE a tato nálepka na světlech se mi nehorázně líbí ;)
Dále mám hotový zapatinovaný podvozek , kola kterým jsem dal bílou barvu a na gumu řádnou patinu , a motor ..
Postupy prací samozřejmě budu časem přidávat ale o víkendu už by dokonce Mini Cooper mohl být i hotový .. možná mu i časem přibyde podložka .. Toť vše , doufám že to alespoň někdo přečetl .. Opět se hlašte abych to nepsal příště zbytečně ;)
Tady fotky :
Střecha :
Obrázek
Kola :
Obrázek
Obrázek
Nabarvený a poté zašpiněný motor :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pro mě libová světla :) :
Obrázek
Obrázek
A tady už interiér :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
DaWe
1:12

Re: Mini Cooper Rally Cross

Příspěvekod Machis » 07 kvě 2009, 19:04

jojo držim palce, vypadá to hustě jinak ta nálepka na světle je hustej nápad
Machis
1:18

Příspěvekod dawe82 » 07 kvě 2009, 19:26

no zatim neni moc videt ale patinoval bych az hotovi auto... nebo aspon dily co sou pohromade... (jako kompletni podvozek atd.... ) kazdopadne sem zvedavej na dalsi fotky... takze makej makej at se muzes pochlubit ... :)
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Příspěvekod bluečko » 07 kvě 2009, 20:54

mazec četl jsem to myslim že to bude pecka jen tak dal a svetla jsou pecka taky se mi libi jak prase :o
jde o to se jen pořádně natáhnout
Obrázek
bluečko

Příspěvekod Nuf!k » 07 kvě 2009, 22:28

No to je ono dejwe :D :-) jinak mě se to líbí 8-) jen tk dáll
Obrázek
Obrázek
Nuf!k

Zpět na Modely rallyových aut