ne to sem nedělal já to si ze mě trošku udělala srandu holka a říkala že kdybych byl ještě dýl pryč že by to přebarvila celí ale dorazil sem včas naštěstí
tak sem si udělal takovej maličkej náznak motoru jenom sem si to vymyslel stejně to bude vidět jenom takovím otvoren zhruba 0,5cm x 1cm viz. spodní obrázek omlouvám se za kvalitku fotek dřív sem to nestihl nafotit
tak tady je další up momentállne podvozku ale je na tom ještě koopak práce podvozek je vyroben z plastovej destičky ,,prodej tabákovích výrobku od 18let" ale určitě nebude takovej hladkej měl by bejt docela propracovanej ale to uvidíme časem. Chtěl bych se se škodovkou ukázat na srazu v mejtě
tak já sem si vymyslel že povozek chci mít na šroubech tak sem si dneska udělal uchycení ale teďkom mě budou čekat velký práce v interieru a na pdvozku tak uvidíme ja to dopadne nějaký photos zejtra
no sháněj se dost špatně a nebo když jí seženeš tak je v dost blbým stavu ale tuhle sem koupil od jednoho člena fora tak to ti asik moc neporadím zkus tohle - http://www.starehracky.cz
tak tady je malej up poslední dobou nemám moc času ale pokouším se nainstalovat interier pro zvětšení obrázků na ně klikněte ale omlouvám se za kvalitu je to mobilem odešel mi foťák
tak sem byl dneska doma tak sem se pustil do finálního dobrušování a odpoledne se těšte na první fotky v plniči tak bych prosil konečné návrhy barvy zatim u mně vede červená
DaWe píše:No na těch fotkách je prd vidět zapínáš makro ? A lihovka je swině no .. spíš ta holka
ale ale holka ne ta jenom neví co udělala ale tahle holka je už pryč už je vyměněná ale makro mam zapnutý mam na hov*** foťák zejtra budou pořádný fotky a to to už bude pořádně zbroušený