AMT Vantasy Chevy Van

Rozpracované modely sériově vyráběných aut v originálním stavu

Moderátor: dawe82

AMT Vantasy Chevy Van

Příspěvekod Nuf!k » 09 zář 2013, 18:45

jelikož jsem nemocnej beru nějaká léky tak jsem si řekl že si udělám rychlo stavbu chtěl jsem model bez otevírací kapoty protože jak mile by tam byla už bych na motory vymyšlel kraviny kabely hadice atd. a zase by to byla stavba na půl roku takže dodávka byla ideální volba

co jsem tak koukal každej kdo tohle stavěl vyřízl kapotu aby bylo aspon trochu vidět na motor to já dělat nebudu bude to stavba dle krabičky k modelu je pár doplnuků na výber dvě sady kol (chromy, plecháče s možným přidáním chrom poklic) duplex vyfuky na boky box na rezervu v zadu a hromada polepů uvidím co vše použiju aco ne :)
dost keců jdem na fotky stejně to nikdo číst nebude

vyrobce AMT 1:24
barva TS 9

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

když jsem viděl ty pružiny řikal jsem si tohle tam dát nemůžu takže nastala úprava

Obrázek

Obrázek

omlouvám se za kvalitu fotek ale měl jsem vybitej foták
Obrázek
Obrázek
Nuf!k
1:18

Re: AMT Vantasy Chevy Van

Příspěvekod DaWe » 09 zář 2013, 22:16

Joo tak na tom sem zvědavej,asi si časem taky urobim nějakou takovouhle dodávku :)
DaWe
1:12

Příspěvekod Nuf!k » 12 zář 2013, 16:07

Pokračujem začal jsem skládat nápravu přišlo mi nudné vše dát černé/stříbrné

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jinak dotaz nemáte někdo obtisky třeba nějakého auto servisu líbilo se mi něco na bok ale netu jsem našel jen reklamy na marlboro pokemeny a jiné kraviny ...

kdyby jste něco někdo měl budu jen rád :D
popřípadě jestli někdo máte US spz obtisky k chevroletu jsem neměl a k tomuto modelu taky nejsou
Obrázek
Obrázek
Nuf!k

Příspěvekod Nuf!k » 13 zář 2013, 17:31

pokračujem ....
Mám nalakováno s odstínem jsem spokojen s kvalitou nástřiku tolik ne ted je tam druhá vrstva barvy jsou tam náznáky toho že to malinko steklo pokusím se opravit dát ještě jednu teknou vrstvu a pak bezbarvák a leštit fotky řeknou víc

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Stále platí moje otázka Máte někdo nějaký přebytečný dekál nějakého servisu nebo USA spz na car model kitu jsem je našel sadu 30 za 79,- ale minimální cena objednávky je 400,- nečekal jsem že SPZ u modelu nebudu mít ... bez nic je to nuda ... :(
Obrázek
Obrázek
Nuf!k

Příspěvekod Budik » 13 zář 2013, 23:25

Vypadá to dobře :) Obtisky s logem servisu jsem zatim na ničem nikde neviděl a moc tomu nevěřim, že někomu odsud přebývají doma :D Já bych ti moh poskytnout z dekálů tak znaky na letadýlka nebo loga bburaga, tak kdybys chtěl, neváhej a piš :D Nebo co koupit obtiskovej papír a vytisknout si ty loga? SPZky si můžeš vytisknout taky a to vypadá dobře i na neobtiskovym papíru :)
Budik
1:24

Zpět na Modely sériových aut