niekoľkokrát omielaného EVOljušna X od AOSHIMI.

Menší preslov:
Čakám na reakciu ľudí (SAIMON a DAWE82) ktorí keď zbadajú názov témy tak sa im postavia všetky vlasy dupkom
Kolesá - 19" VOLK RE30 WHITE
Karoséria - takmer sériová, predný nárazník príde o EČV a o hmlovky v bočných otvoroch, sériové prítlačné krídlo nahradí tuningové krídlo (žiadna extrémna lopata aláá FaF aj keď v tom štýle ale omnoho decentnejšie)
Farba: DEEP METALLIC BLUE okrem prednej kapoty a strechy, ktoré budú v matnej čiernej
Suma sumárum auto sa od UNDERCOVER verzie bude líšiť iba kolesami a riadením (v Undercover ľavostranné riadenie, na modeli pravostranné riadenie, ale myslím že sa to stratí pretože to má byť ilegálny voz tak tam to môže byť šuma fuk kde ma volant
Potom prišlo NFS UNDERCOVER. Tu EVO X bolo tiež a snažil som sa ho "vytuniť" rovnako ako v PS, žiaľ VOLK RE30 už sa v ponuke kolies nenachádzali takže model bude predsa len bližšie k ProStreet verzií ako Undercover. Keďže ale zamýšľam DIO z témou Need For Speed UNDERCOVER tak sa mi okrem EVA dostane pod ruku ešte jeden voz ktorý bude v tejto DIO. O aký voz ide zatiaľ neprezradím to bude zatiaľ prekvapenie. Viem že sa to asi všetkým páčiť nebude ale žiaľ už som sa tak rozhodol a už na tom nikto nič nezmení
Predloha: (kola sú tu sériové v bielej farbe skúsim pohľadať nejaké čo sa budú na RE30tky viac podobať
)

Foto:

Započatá stavba:
Kapota, predná maska a strecha v matnej čiernej, IC vrchná časť v čiernej spodná strieborná...

musel som aj miesto pod kapotou streknúť čiernou pretože cez nasávací otvor bolo vidno na ten červený plast
nasucho zložené:

That ´s all... Komenty samozrejme potešia
PS: farby karosérie na predlohe sú trochu skreslené do fialova žiaľ robí to tá "garáž"
PS 2: Ďakujem všetkým ktorí si to prečítali
PS 3: pre tých ktorí by chceli rýpať. V tuningových to nie je preto že výmenu kolies, farby a krídla ja za tuning nepovažujem

jasné tebe ďakujem moc mi to pomohlo ešte peniažky naň naškrábať a bude fajn 

Jinak pěkná práce, brzdiče super, líbí se mi to.