Moc děkuji za ohlasy a náměty! Kola jsem zatím použila ta ze stavebnice, no není to nejhorší ani nejlepší, ale aspoň jsem to trochu vylepšila a zdetailovala obarvením kolových matic a záhlubní kolem nich. Podvozek jsem tentokrát barevně pořešila tak, aby nepůsobil hladkým nátěrem, ale takovou tou hrubou pryskyřicí, kterou jsou podvozky skutečených aut ošetřeny od výroby. Trochu jsem ho i zašpinila, aby nepůsobil tak uměle.Do interiéru jsem nakonec přecijen použila tmavší prvky na podlahu - doplnila jsem šedé koberečky.
Co se týče modelu samotného, tak drobné rozdíly v proporcích tam jsou, ale vcelku to na mne působí jako povedené. Nepřesnosti tam nějaké byly, ale oproti předchozímu modelu RX-8 od Fujimi, který jsem stavěla nedávno, to bylo o mnoho lepší. Kola, která mám v plánu tam časem dát, jsou s jemnějšími loukotěmi, nicméně trochu nyní váhám vzhledem k velmi malým brzdičům, což pak při použití velkých kol působí divně. Jen zkusmo jsem tam nahodila ta hnědá kola, co mi zůstala po S15Aero a vypadalo to dost blbě.Origo kola k tomuto modelu taky nejsou zrovna ideální, zadní jsou dost vysazená a koukala ven z blatníků, musela jsem je trochu upravit. Navíc vnější část je extrémně daleko od brzdičů, což se mi nelíbí.
Zde jsou fotografie dokončeného modelu:

Podvozek před dokončením:

Interiér před dokončením:

Finální fotografie pak budou z exteriéru, vložím je galerie hotových modelů.