Chopper ( zatial bez mena ):
Ram je postaveny s gulateho profilu s priemerom 3,2mm, je skonstruovany podla uz mojho postaveneho Choppra.
Vlastna vidlica presla uz 2 zmenou a este ju caka prerobenie uchytenia kolesa ( mozno ).
Riaditka budu tiez vlastnej vyroby.
Ostatne veci ako je motor, sedadlo a vsetky "funkcne" casti budu z originalnej stavebnice ( tu zatial este nemam k dispozicii )
Co sa tyka farebnej kombinacie alebo nejakej predlohy na ktoru sa to ma podobat zatial nemam ( uvitam nejake napady, fotky ) ale moj styl je styl OCC.
Tolko slovne k motorke tu su foto:

Hot Rod :
Hot rod bude narozdiel od Choppru postaveny na 95% cely vlastnorucne, od karoserie cez ram, pristrojovku az po volant.
Novy ram z motorom z Toyoty Supra ako aj sedadla ( vdaka Saimonovi od ktoreho som supru kupil )
Vhodne kolesa este nemam dufam ze nejake zozeniem.
Ohladom laku este nemam jasno ( uvitam navrhy )
mam 1 prosbu ak mate niekto napad ako vyrobit zadny diferencial hodte ho sem. ja sa o nieco pokusam ale zatial s toho nic nieje a nemam nic odkial by som ho odobral.
tu je foto:

Tak co na to poviete ?

- kontakt do SZ

pekne ideš... inak ak by si chcel mám doma jeden motor z môjho Fordu a aj niake veci a nepotrebujem ichtak ak by si mal záujem tak sa poprípadne ozvi