Mám pro vás něco novýho - panty jsou hotový - asi pátá verze (byly problémy s mezerou kapota-blatník, pak se to zase otevíralo nakřivo atd.. Kapota půjde sundat, což bude výborná věc, ale nejspíš nepůjde sundat při složeným autě - málo místa na imbus Dál je na fotkách demoverze krytu hlavy - vyšší se nevleze, takže se bude muset něco vypilovat do tohoto Taky už se pracuje na rozšíření blatníků - ještě se bude předělávat a ladit, ale zhruba to bude vypadat tak jak na fotkách (na pravý straně je podložka pod pružinou, proto je to tak vysoký) Na závěr přidávám fotku popraskanýho laku - čím to může být? (Je možná příčina to, že se to asi den po nalakování hned navoskovalo? - já vím blbost, ale spěchali jsme)
Super. To jediný se mi na tom nelíbilo, tedka to bude best Ale prosím kup jiný kola. mrkni na R2hobbies.com S klukama tam odtud objednáváme a sada vyjde na cca 150,-
Dočkin: upřímně - netuším - uvidíme jak to bude vypadat po dodělání předních, ale netvrdím, že zadní zůstanou 100% takto Joey: Díky, ale kola se mi zamlouvají tyto. Co se ti na nich nelíbí?
___ Dnešní update není moc velkýho rozsahu, ale estetický efekt je dost znát. Už se pracuje i na zadních lemech - levá strana je spíš provizorní Přední lemy zůstanou už tak jak jsou Nevšiml jsem si, že by tady byla fotka s nasazenou kapotou, takže přidávám Komu se líbí tenhle obouchanej racing look?
Kritika, nápady, atd. jako obvykle vítány
PS: na každý fotce to je jinak vysoko, protože na první fotky jsem na auto trochu zatlačil (tzn. níž) a jak se to zvedne a položí, tak si to pochopitelně sedne trochu jinak
Jestli je to škoda barvy těžko říct - tenkrát už bylo potřeba to nalakovat, protože už to po těch asi 2 letech ve stavu holý plechy a tmel začínalo lehce reznout, tak se zlikvidovala rez a nalakovalo se to. V tý době byl navíc rozdělanej interiér myslím a vrtat se u takovýho projektu v moc věcech najednou není nejlepší nápad. Kromě toho se lak nevyvedl úplně podle představ, takže by se předělával tak jako tak
Ty seš blázen co furt chceš komentovat Furt nechápu jak jsi mohl postavit ten funkční motor a ta kastle .... Nevim mě se to designově moc nelíbí To je ale jen názor blbýho malýho kluka
já se ti hluboce klaním tohle bych asi nikdy nepostavil.. ale k věci: rozšíření tomu dost pomohlo (ne že by to předtím bylo špatný ale teď to je ještě lepší) barvu bych dal nějakou unikátní (třeba zkusit sehnat něco jako dal(dává) Top Secret na supru Final evolution ) každopádně jí nenechávej "otlučenou" protože si myslim že je škoda dělat takovou potvoru do BORO stylu
r1card1: díky detailů na modelech není nikdy dost (vlastně je - když kvůli jednomu detailu musíš předělat další 4 věci okolo a nakonec stejně zjistíš, že to nejde pořádně složit dohromady... )
___ Dnešní update je ve formě foto story Doufám, že se bude líbit