MildaS: To mě taky napadlo to vyplnit roztaveným plastem a pak zbrousit, ale to je podobný jako s tím tmelem, ono se to dostane kolem toho, ale když mezi těmi sloupky není mezera, tak tam by se to nedostalo a tudíž by to asi nedrželo pohromadě.
Kohula: Jop, rozřezávat to nebudu, s tmelem jsem ještě moc nepracoval, takže nevím, jak by tam držel, ale očividně by to asi křuplo... i když tmely na bloky motoru by tohle asi vydržely
Doris: nevím, jestli to chápu dobře - očistim to, zasurfuju, nalakuju, sloupek "upevnim" na okna a pak si ustřihnu fólii a vlastně ten kousek obalím? Nevím, jestli se bude moct sehnat fólie přesně taková, jako bude barva a když bych ty sloupky takhle obalil, tak by stejně byly hrany těch fólií znát, ne? Nebo jestli by byly až tak slabé, že by to nebylo vidět ani cítit po hmatu?
Taky mě napadlo, že bych to zadělal, zasurfoval, nalakoval a kdyby to prasklo, jako že to asi praskne (přilepením k oknu to sice bude držet, ale té spáry mezi tím se asi bohužel nezbavím) tak že bych skalpelem opatrně na druhém sloupku udělal spáru, jako že tam ty spáry mají být... ono když je to zasurfované, tak jak je to jednolité a je tam jenom ta prasklina, tak to nevypadá tolik jako vada. Prostě buď bych udělal malinkou spáru i na druhém sloupku a nebo bych to zkusil s tou fólií, ale to by musela být opravdu hodně tenká.