jo ja jestli se tohgle tema srovna s pravidlama .. (dam tomu jeste par dni a pak mazu...) tak promazu spam ..

jinak no ted spis delam na karmannu ... nebo delam .. naposled co sem modelaril to bylo na karmannu .. pak sem mel nejaky sr****i s bytem a tak takze ted nic nepribejvalo ... a dost rozdelana je ta r5 ... tu mam i ze vim kde ..

a zacinal sem ji v novim byte ... peugeot je nekde mezi nevybalenejma modelama ... beetle ... tezko rict .. nejak se mi nechtelo ho dodelavat .. prece jen je to vw .. pak taky ta patina .. musim ji nejak upravit a tak ... celkove me beetle otravil .. ale bylo to jentak ze srandy takze mi to neva ... no a poridil sem dalsi kopec modelu na prestavbu ... ale to je velice vyhledove ... fiat 600,renault cloio sport,3x205,tvr tuscan s, a este neco .. ale nejak si nevybavuju co ...) no a modelarsky mrtvej taky nejsem ... sehnal sem si model od Aa porsche 911rsr2,1turbo jak sem mel tu 5tku s obrim kridlem tak jeste 22 co jela lm a byla jen v limitu primo pro porsche za 2-3x tolik co normalnmi Aa... pak sem poridil 924 carrera gts samo taky Aa.. r32 v spec 2, 2003 supru jgtc (ai+trd) nsx jgtce 2003 takata test car, nejaky zavodni 911 z asia carrera cupu, celica ta22 , monaro .. a tak .. to je vsechno od posledniho upu na karmannu ...

myslim ze je toho docela dost ..

jen ted nemam moc cas fotit a kutit .. ale uz by se to melo casove srovnat .. takze bych nejaky fotky moh vytvorit a taky bych se moh pustit do dalsich modelu .. teda dalsich .. do tech rozdelanejch .. at mam taky neco v hotovejch .. ne jen v hotovkach ..

tam to za me stavej cinani:D