Model byl v originál krabici včetně původní fólie, stavebnice je z roku 1991 (takže stejně stará jako já
Stavět jsem zatím nezačal, pustím se do toho až po zkouškách a zatím sháním podklady. Můj záměr je tento:
Barva: 999 Petty Blue - komplikace číslo 1 - nenašel jsem kód barvy, ale měla by být téměř stejná jako Grabber Blue od Fordu - dá se to sehnat např. od Tamiye nebo od někoho předmíchané, nebo budu muset navštívit barvy-laky?
Exteriér: krabička
Interiér: určitě budou samostatné sedačky (SB se vyráběl i s lavicí), ale ještě nejsem úplně rozhodnutý, jestli bude interiér bílý nebo černý. Spíš se přikláním k černé, protože bílá verze má v bílý barvě jen sedačky a výplně dveří (+ tapecy vedle zadní lavice), strop, podlaha a palubovka jsou černý.
Motor: Petty Blue Superbirdy se dodávaly s 440-4 a 440-6 V8, SB v ostatních barvách mohly mít i Hemi V8. Bude určitě six pack a nejspíš manuální převodovka. Na motoru bych rád přidal kabeláž, nějaké detaily v motorovém prostoru apod.
Podvozek: na podvozku chybí tunel pro kardan, je tam prostě díra, takže s tím zkusím něco udělat.
Kdyby někdo měl nějaké fotky z restaurování Superbirda (ideálně fotky podvozku a interiéru) tak mi je buď sem nebo do soukromé zprávy hoďte prosím
FOTKY

Ještě mám na závěr otázku: jak to mám udělat, aby ta mřížka u čelního skla vypadala jakž takž realisticky? Po lakování to mám napustit černou tak jak třeba spáry? (ty bych ale měl dělat spíš tmavě modrou ne?)
Komentáře uvítám

- kontakt do SZ