K autu bohužiaľ nemám predné ani bočné sklá a ešte nejaké drobnosti ale to by bol najmenší problém. Horšie je, že áčkové stĺpiky boli rozlámané (o tom som samozrejme vedel, neobviňujem
Rozmýšľal som, akú dám farbu. Keďže toto je projekt typu výjde-nevýjde, chcel som vybrať niečo, čoho mi nebude ľúto a čo sa ľahko spraví, takže voľba bola spočiatku na striebornej. Ale kdesi som našiel zaprášené aj staré tamiyácke spreje - zlatú a clear orange. Túto kombináciu som pôvodne chcel dávať na Supru, ale tam už je niečo iné a bezpečnejšie takže experiment uskutočním tu

Takto nejako by to mohlo vyzerať:

Malo by to byť závodné auto mladého jazdca, (nejaké stickery, carbon predná a zadná kapota, vyhádzaný interiér, kola atď. ) ktorý si ale nedal pozor a trochu svoju Hondu omlátil, preto teraz stojí pod strieškou na dvore s rozbitým predným oknom a sadá na ňu jesenné lístie (chcem aj dio). Samozrejme, normálne by som na eg5 v živote takúto farbu nedával, určite by som sa rozhodoval medzi červenou a žltou, príp. bielou či šedou ale... uvidíme

Takto to vyzeralo na začiatku:

Takže som to polepil, strechu ako tak zrovnal a vybrúsil, čo bolo treba. Celkom sa to už ale opraviť nedalo a ak by som skúšal prerývať špáry, takmer určite by desaťkrát zlepované prasklo znova. To ale vo finále nebude vidieť.

Na druhý deň som celú karosériu ešte presurfoval a dohladka vybrúsil. Potom som Hondu dal do jednej hrubšej vrstvy zlatej - takto zvyčajne nelakujem ale v plechovke toho bolo málo a muselo vystačiť. Na aute sú kolesá kt. tam pravdepodobne zostanú, možno sa mierne farebne upravia. Čo sú to za disky netuším, gumy sú wrc semislicky, skrátené.
Po dvoch krátkych večerných chvíľach vyzerá auto takto:

Nakoniec ma napadlo že v zlatej by to vlastne tiež nemuselo vyzerať zle a gúgl mi vygúgloval tento zaujímavý obrázok pre predstavu

P.S.: ospravedlňujem sa za nekvalitu fotiek, sú z mobilu a neviem kedy budú lepšie pretože môj foťák načisto odmieta poslušnosť
Tak ak máte chuť, budem rád ak okomentujete