Dočkin píše:Šlo by jen o samotné kastle nebo ještě něco k tomu?

Ahoj, zatím jsem schopen zajistit jen karoserie. Pokud by se tu našli zájemci, tak by se karoserie zaformovala a odlila. Pokud budou karoserie, chtěl bych se pokusit udělat podvozek, to nevim jak se povede, takže zatím nechci nabízet. Modely aut není přesně můj obor, dělám válečnou bojovou techniku ale už od mala jsem Škodovkář, a tak zkouším tohle zrealizovat.
Má myšlenka je zatím nějak takto:
1) Sehnat aspoň nějaké zájemce o karoserie. Nevím přesně kolik odlitků dá forma(5 a více kusů).
2) Pokud by byly karoserie začal by se řešit podvozek, to je po karoserii nejdůležitější část...
3) Pokud by se tohle opravdu povedlo, mohla by se zkusit i Škoda 120 eMko...
-Ještě řeším kola, nevím jestli seženu přesně kola co měla 130LR. Stačil by jeden kus který by se zaformoval a nakopíroval.
-Pokud byste kdokoliv měl nějaký nápady, sem s nimi. Někoho kdo by byl schopen a ochoten třeba udělat ten podvozek bych t asi nenašel co?

Vše jsou to jen plány a běh na dlouhou trať. Formování nebudu provádět já, ale jeden pán kterýho jsem sehnal, odlitky má kvalitní. Kdybych si vzal třeba jen 3 karoserie pro sebe, byly by dražší. Proto zkouším sehnat ještě nějaké zájemce...