BMW 635 Csi podvozek AUTOart 1:18

Nejde vám něco, nebo si s něčím nevíte rady klidně se zeptejte

BMW 635 Csi podvozek AUTOart 1:18

Příspěvekod David Z » 14 zář 2014, 11:33

Dobrý den,
předem dotazu bych chtěl říct, že zde vedete super stránky, již delší dobu sbírám modely BMW, ale až nyní jsem na tyto stránky narazil...
Chtěl jse se zeptat, jestli by mi někdo poradil s mým problémem :?
Koupil jsem model BMW 635 Csi od AUTOartu, po kterém jsem dlouho pátral. Model měl být v "Luxusním" stavu. Poté, co mi přišel domů za nemalé peníze jsem se zhrozil!, kola u modelu byly přilepené tavnou pistolí :scared: Prý jsem se nezeptal, jestli se kola točí, což by mě u modelu nikdy nenapadlo, ale ...
Kola jsem tedy rozdělal a chtěl jsem se zeptat, jak je nyní "opravit"? Myslím si, že zevnitř kol měly být originál ještě brzdiče, které se nemají točit (jako u NOREVu, nebo KYOSHO), protože je tam na to "přípravek", nebo se taky mýlím, opravdu nevím. Původní kola byly ulomené :evil:
Mohl by mi, prosím, někdo poradit, kde sehnat brzdiče (kotouče), nebo originál díly- nápravu od AUTOart? Jejich oficiální stránky jsem nenašel. Nějak bych to chtěl dát dohromady, aby to dobře vypadalo.
Děkuji za rady, tento model je pro mě fakt důležitý, prostě srdcovka :D
David
Vložil bych sem i fotky, ale nejde mi to, chce to po mě nějaké heslo (Nahrát fotky na fórum).
David Z
greenhorn

Re: BMW 635 Csi podvozek AUTOart 1:18

Příspěvekod TDi » 22 zář 2014, 22:07

Kotouče si udělej z plast. destičky, nic na tom není. ;) Pokud by jsi chtěl i brzdiče, tak spíš najdi vrak jiného auta.
TDi
1:12

Zpět na Tipy a Rady