Prosba o radu

Nejde vám něco, nebo si s něčím nevíte rady klidně se zeptejte

Prosba o radu

Příspěvekod Parazit » 12 led 2014, 23:23

Zdravím, mám dotaz, lze nějakým způsobem měnit kola na modelech v měřítku 1:24 od značek maisto, bburago a welly? Od maista mam právě např. Buick Riviera Gransport, Vw Beetle, a tam je to vymyšlené teda zajímavě :-D Byla by nějaká rada pro začátečníka?
Parazit
1:87

Re: Prosba o radu

Příspěvekod Bejby » 13 led 2014, 01:16

Jde o to, jestli nutně vyžaduješ, aby se ti nová kola točila. Takže pokud si s tim nebudeš chtít jezdit po koberci, tak já to například řeším tak, že staré uchycení odstraním tak, aby vzniklo místo na nové a do nových kol vložím tyčku, nebo klidně špejli a celé kolo na té tyčce přilepím tavnou pistolí na nějakou pevnou část podvozku. Je to sice prasárna, ale zvenku nic není vidět. Pokud vyžaduješ točící se kola, tak se snaž shánět kola s podobným uchycením, jako měla původní, aby je stačilo třeba jen vyměnit.. Ale na to už jsou tady jiní odborníci, já točící kola nevedu :D
Obrázek
Bejby
1:24

Příspěvekod Bejby » 13 led 2014, 01:20

Hlavně každej model to má uchycení trochu jinak, takže je potřeba si poradit sám.. Bohužel to není opravdové auto, kde koupíš kola se stejnou roztečí nebo sportovní pružiny, abys to snížil..
Obrázek
Bejby
1:24

Příspěvekod Parazit » 13 led 2014, 14:19

No tak to fakt stejne neni, to je fakt :-D No budu se s tim muset poprat, nic jineho mi nezbyva :) ale aj tak dik za typ, pak to ozkousim
Parazit
1:87

Zpět na Tipy a Rady