Tak po dlhej dobe som tu zase .A idem vam ukazat co som zakupil nedavno .Jedna sa o AUDI A3 1.8T Quatrro je vyrobene v roku 2000 je tam klima el okna,spetne ,veci intercoler je tam chip a cca 220koni. A celkom je stym autom sranda len ho treba dat poriadne dokopy su tam dake kozmeticke vady ale inak je v poriadku. Dake te fotky Zatial len par fotiek casom to musim poriadne nafotit nemam kedy
Naposledy upravil Jozif dne 13 led 2014, 00:14, celkově upraveno 3
DOM@S: takze spotreba ?? Ked som to pocital na kalkulacke tak vyhodilo ze error TDi : No ako tak je to pila taka postacujuca no A cena zodpoveda stavu vozidla takze nizka
No to som veru ja nebol A nasiel som si kasnu z S3 takze ide sa ponu koncom mesiaca takze budu siroke blatniky jesrrr Chcem to takto dako len nechcem nadvarat moc lemy (sa mi nechce )
No zdravicko tak audina je uplne v prdeli vcera mi klakol motor .Roztrhlo mi rozvodovy remen tak ma to potesilo pred sviatkami .Aspon dam fotku z poslednej jazdy EDIT: Takze rozobralo sa a piesty su v dime a aj hlava takze druhy motor
JJ su to dobre motory ale nevidrzal to remen roztrhlo ho a pomlelo sa to cele som sa bol santit na snehu ked uz je to to quatrro a zrazu koniec je ich vela ale vecinou 110Kw a ja mam 132Kw .Nasiel som par na allegre tak v sobotu asi pojdem pokukat a zobrat daco. Cena okolo 400evro bez turba ale ja mam turbo nowe tak pohoda
Takze motor je uz po repase hlava sa zrovnala a aj znizila odrazu a hned sa tam dali aj ostre vacky tak som zvedavy no. Uznameho pred servisom Dvojdielna guma A zo starsiou sestrou S4 Daaaka spekulacia s naraznikom Takze cus bus
Tak motor poskladany auto nakoplo na 2 krat a ide ako ma ale treba ho este nanovo precipovat aby to bolo TOP Predny naraznik je zvareny na komplet uz len tmel a lak a bude to fajn .A prikladam farbu ktoru by som asi chcel na auto nastriekal som to na maketu a hodne sa mi paci Farba bez svetla So svetlom A hadanka co je to za auto ?? ....ma to nasebe borbet B1 (teraz su tam plechy)
Týjo dobře já vůbec by mě nenapadlo že se dostane na Slovensko, škoda jí jak dopadla Annuvin: No vlastně máš částečně taky pravdu protože světla byly z Ibizy