Prvním autem, po pořízení ŘP, byla Škoda Felicia (r.v.2001) mých rodičů. Pro začátek super auto na naučení. Dalším, tentokráte už opravdu mým autem bylo BMW E36 325 TDS s kompletním M paketem. Auto jsem měl dva roky a hodně s ním najel a poté ho prodal kamarádovi, který ho chvíli po koupi poslal ze silnice do škarpy. Budiž mu země lehká. Jen pro představu přidávám foto, jak auto vypadalo. Na svůj věk a nájezd (360 000 km) vypadalo velice pěkně...

Poté, co jsem TDSo prodal jsem se poohlížel po něčem novějším. Náhoda tomu dala, že kamarád zrovna dovezl z D celkem slušně vypadající BMW E46 coupe. No a slovo dalo slovo, já vyplázl pár tisíc a už si auto vezl domů. Při koupi mělo auto najeto 167 000 km a co se týče historie a stavu, nemohl jsem si přát nic lepšího - auto po prvním majiteli, poctivě vyplňovaná servisní knížka, kompletní faktury za servis (za nemalé peníze) a celkově velice pěkný stav auta odpovídající poctivé úržbě starostlivého němce. Auto už při koupi mělo pěknou výbavu, ale nebyl bych to já, abych jako fanda značky, neinvestoval značné finanční prostředky do vylepšení stavu, výbavy a technické údržby. Nebudu tu popisovat, co vše se do auta už dělalo, dodělávalo a měnilo, ale pro představu - měnil se kompletně interiér, dodělávalo se hodně z výbavy a za tři roky vlastnictví auta se na něm vystřídalo už pět sad kol, kdy naposledy jsou aktuální BBSa, co jsou na fotkách. Všehovšudy se do auta nasypalo už skoro 400 000 Kč, takže už jen ta finanční částka svědčí o tom, že auto by mělo být v dobré kondici. Jen pro představu, co se týče výbavy: el. okna vepředu, vzadu, tempomat, LED zadní světla, dešťový senzor, samozatmavovací zrcátko, ABS, ASC, PDC, přední mlhovky, automatická klima, el. sedačky s pamětí, origo radio na CD Business + repro z lepší řady, takže to hraje fakt pěkně, loketka, centrál na dálku s dálkově ovládaným otevíráním a zavíráním oken, el. nastavitelná vyhřívaná zrcátka s el. sklápěním vzhůru, multifunkční volant s ovládáním rádia + tempomatu, automatické zamčení při rozjezdu, selektivní odemykání centrálního zamykání, automatická převodovka s klasickým režimem, sportovním režimem, nebo sekvenčním manuálním řazením, 8x airbag a určitě toho bude víc... jen si toho z hlavy momentálně víc nevybavuju.
Motorově se jedná o označení 323Ci, tudíž je v motorovém prostoru řadový benzinový šestiválem o obsahu 2.5 l s výkonem blížícím se dvěma stům kobyl.
Momentálně je tedy auto obuto na 18" BBS CH s pneu 225/40/R18. Podvozek na autě je klasický Mpaketový s pružinami H&R, které auto posadili oproti serii cca o 4 cm dolů.
Přidávám pár fotek na čumendu:

A přidávám ještě jednu fotku interiéru, ale ten musím nafotit nově, takže jen pro představu. Momentálně je v autě totiž jiný volant s multifunkcí. Toto je tedy již neaktuální...

Jinak budu rád za jakékoliv komentáře, názory a dotazy... takže směle do toho

To je nádhera