díky za komentáře ty výdechy už v barvě jsou jenom jen ještě nebyli na fotkách tak aby se neřeklo že golf už nežije tak něco přidám na autě se nic moc neudělalo (není čas ani finance) ale vyměnilo se okno,dodělal se interier,udělal jsem kouřové zaslepky mlhovek (ještě musím koupit oranžové blinkry) a kliky v interieru jsem dal do folie(broušený hliník) a upravil jsem přední znak ted se budou dělat prahy a blatníky a ktomu vento front omlouvám se za foto nemám normálni foták tak je to foceno starou nokii
díky..tak dlouho se nic nedělo jelikož se dělali prahy,podlaha a blatníky a ktomu hned se to natřelo tedkom bych chtěl dělat podlahu ze vnitř a pak se vrhnout na vento front a ještě mám dotaz nemá někdo zkušenosti se zahlazováním mot. prostoru? kudma je dobre tahat hadice kde to schovat? slyšel sem že pod blatníky ale nevím přesně tak rady potěší tady jenom rychlofotky kdy se přivezlo auto rady potěší
vyser se na uklizeni v motoru. za A) tam nemas poradnej motor a cim se chlubit a za B) uklizenej motor ti nezachrani to, ze jezdis na sprasnejch plechacich s rozlakovanym autem
neříkam že tedkom chci zahlazovat teďkom je hlavní dodělat kastli pak se vrhnout na púodvozek (ramena,napravnice atd..) a pokud se podaří tak příští rok by tam mohl být 2.0 16V tak sem se chtěl jen zeptat
to co je potřeba udělat se bude dělat (ramena,čepy,stabilizator atd..) zbytek je celkem zdravý jinak podařilo se sehnat domeček pro golfa a tím to začlo...začalo se odstrojovat,opravovat podlaha,opravovat rez,příprava na vento předek a hlavně příprava pod lak fotky poví víc naštěstí to bylo celkem zdravé jen povrchově rezlé.. komentáře potěší
koukám že to nikoho nezajíma no :/ a jo výfuk bude jiný přesně ten cos tam dal kdyby někoho zajmalo...vento front nebude zustane origo G3 jen zatmavene světla komenty potěší
Okna vyřezávat asi nebudeš, ale tak aspoň ty boční povyhazuj. Práce na chvilinku Neber to jako rýpání, ale radu A do jakého laku to pujde ( nemyslím tím jen odstín).
Jedeš docela fajn, ale na tvým místě kuchnu i okna a udělám to pořádně;) páč pod těma oknama si myslím, že to taky nebude nic supr a když to budeš polejvat celý tak je to pak k prdu (jen můj nazor) Jinak určite rozumnější nechat G3 front než vento..
díky za komenty k barvě..odstín přesný ještě nevím to je tajné a jaky druh nevím ale přemyšlím nad syntentikou...nebo máte nějake rady a zkušenosti? okna se vyhodí to se nebojte jen ted se mi do toho nechce a dělal se podvozek Jen malá ochutnávka
koukám že golf nikoho nezajíma takže jen tak lehce..tedkom nebylo moc času na prace s aute (duležitější věci)...zatmavené světla,a ted se pomalu hraje s motorovým prostorem a motorem nějaký ten koment potěší