mám menší problém.. chtěl jsem dnes vyměnit víčko od rozdělovače, protože původní bylo po předchozím majiteli špatně nasazeno a vykouklo na mě tohle motor jede, ale ten plast okolo uhlíku se pálí. Tady je to asi na výměnu palce, co? Zítra potřebuju jet do školy cca 100 km, tak se bojím, že by mohl být problém..
Jinak dnes jsem nahodil nový výfuk. Starý jsem musel odřezat, protože ani za nic nešel ven. Ale povedlo se Starý vs. nový
skoda ze nejdes do kitovýho bodykitu. kdyz mi bylo 18, tak jsem taky jako prvni auto chtel feldu (asi nejaky pomateni mysli) a hrozne jsem touzil ji udelat jako kit car tenkrat byl celej set na prodej na speedpru tusim asi za 12
díky hoši mám skoro odstrojeno. Levý zadní roh je na tom nejhůř a zjistil jsem příčinu vody v kufru. V rožku je díra a je to hodně papírové. Šroubovákem jsem do toho ještě nedloubal, ale moc pevné to nebude.. Navíc jsem utrhal spoustu šroubů, co drží nárazníky a přední blatníky, takže to bude pak sranda.. Zato interiér byl naprostá pohodička. Sice jsem chvilku laboroval, jak sundat levý plast u prahů kvůli páčce ke kufru, ale povedlo se
felda má v barvě jen uzoučký proužek A-sloupku a to se mi nelíbí, takto to bude barevně sladěné navíc to byla první věc, co jsem na feldě chtěl: černé A+B sloupky
Po dlouhé době jsem měl chvilku, tak jsem konečně sundal palubku, čelní sklo, pod který to trochu kvete, ale čekal jsem to. Je venku také komplet koberec, který byl docela nacucaný, tak pro jistotu zkontroluju i podlahu. sundal jsem také šíbr a stropnici. Takže směle můžu začít kuchat
Udělal jsem si také menší radost Pylový filtr s aktivním uhlím a sada zámků z NF feldy. Od svého auta mám bohužel jen jedem klíč, od nádrže mám jiný a od zadních vrat ještě jiný. Navíc můžu v budoucnu jednoduše pořídit vystřelovák, takže jsem takto zabil několik much jednou ranou
díky s autem budu jezdit do Brna, ale na nějaký menší srázek bych se s ním časem taky rád přijel podívat. do Slušek to mám docela kousek, takže tam by to mohlo vyjít jinak co se týče těch dveří.. když na nich byla ještě lišta, tak vypadaly hodně dobře, ale u osvětlení spz je to dost zlé. nicméně zbytek vypadá na povrchovku. včera jsem je kontroloval zevnitř a docela jsem čuměl, že jsou docela v poho
konečně jsem měl trochu času hnout s prací, tak začal boj s korozí začal jsem zadními vraty, obrousil postižená místa kartáčem ve flexe a jsem docela mile překvapen, že většina míst byla jenom vyžraná povrchovka. Jsou tam 2 malinké dírky a pak bylo potřeba vyříznout 3 malé obdélníčky a zkontrolovat puchýř pod oknem.. snad to nebude celkově tak špatné Dál začalo kuchání zadního lemu a rohu, který na tom byl nejhůře. práce na tom ještě bude, ale nejprve to musím zkonzultovat s dvorním vyvářečem