mě se to hodně líbí,pokračuješ celkem rychle a hlavně kvalitně,sem zvědavej co vykutíš v motoráku(asi nějakej clean,ale mám na mysli kombinaci barev,leštění atp..)
díky za komenty motorak bude klasický...chci jen trošku zahladit zbytečnosti,kabelaž schovat a motor to je ve hvězdách zatím mám jen altík vyleštěný ten blatník má trošku jiný tvar ale všechno se bude dodělávat..kastle mě tedkom nezajíma jinak něco málo se udělalo nosník je vyhlazeny a nalakovan do zakladu ještě se budou ale likvidovat šroubky atd... a dorazila barva tak mi to nedalo a zkusil jsem ji na víčko abych věděl jak bude vypadat žádná leštěnka..čistě matovka komentáře potěší
lak je na golfa a díky kecat blbosti nebudu...každý pozná sám jinak už mi dorazil plnič takže v ponděli by mohl jít do plniče celý golf a ještě se jede dneska pro golfa na nd takže budou vzadu kotouče a podobně Já tu barvu miluji... komentáře potěší
co to je za farbu ?? daky polomat ci ? inak mas moj obdiv ja by som nedokazal v takej malej dielni robyt ked kukam na te fotky ja potrebujem priestor okolo seba ..Som zvedavy na dalsi postup
barva je čistý mat žadmý lesk nebude a díky taky mám někdy problémy se v garaži pohnout ale na výběr nemám a ano ta oranžová bude na celé auto ještě taky dotaz? kde mám nahravat fotky aby mi tu zustali? jelikož to rajče nějak odmíta děkuji
něco málo se udělalo motor v žaruvzdorném nátěru,sací svody štříbřenkou,nějaké to leštění atd..ještě čekám na nerez svody a pár nových hadic a podobných co se budou měnit za nové s bývalým bráškou nový "tepich" na zkoušku žaruvzdorný zaklad black is back PS:..kdyby někdo chtěl mám tu sedačky (ty béžovo černé) a tapecirungy ktomu na prodej komenty potěší
taky se mi to líbí,na tohle sem hodně zvědavej až to bude hotový Jinak tohle je pěkný jenom škoda že trošku okousaný,to ještě dolaď,detaily sou detaily
díky dočkin: co myslíš tím kuka vůz? tady je něco na sluníčku a kola? ty jsou ve hvězdách...pokud se nevzpamatuji tak bych tam chtěl narvat 17" Audi v černém matu jak se vzpamatuju tak nějake okoukané 16"
hezká oranžáda,kola bych klidně tyhle volil,ale jak píše kolega nademnou,nejdřív je zkusit v tý bílí nebo stříbrný..nebo to vyřeš plastidipem když máš pistoli