po technických nezdarech jako urvaný vodící čep řazení z držáku který sem sehnal jiný atd sem pokračoval aby to auto nějak vypadalo bylo na pořádku udělat lem věděl jsem že původní je na prasáka nalepen ale takto sem nečekal

nakonec se dal nový na jaře mě čeká druhá strana bohužel se to letos netihne už
pak sem si uvědomil že sem letos nikde na srazu nebyl když pominu malej sraz v regensburgu kde bylo asi jen 600 aut
takže se vyrazilo s pár lidma do prahy na PCF
jedna fotka z toho

naštvalo mě že ty boční listy jsou flekaté každá jiná takže se jim dopřálo jedno odpoledne tím že se oživily a já nevím co vše ted už to vypadá slušně
pak sem si řekl že pojedu na hrachy opet se vytáhla banda lidí a jelo se pohoda srázek jen účast letos slabší což mě zklamalo ale nebylo to uplně špatné

a konečně sem taky letos vytáhl foták a něco vyfotil a to i svoje auto s Honda kamarádama ... ( tady asi platí pravidlo že nezáleží co máš za auto ...)

jen tak vidět konečně stříška 16v kterou sem sehnal nechal olakovat a nalepil docela se mi tam líbi
ted už řeším zase věci co se budou dělat přes zimu ted mi jdou balíky z británie tak uvidíme jak to vše dopadne
l