BMW E34 520I

ukažte své velké modely :D

Moderátor: nafin

BMW E34 520I

Příspěvekod joey » 21 pro 2013, 09:56

Tak jsem se rozhodl vám ukázat důvod, proč už jsem přestal s modely. Je to tahle závislost na tři písmena :D
Auto jsem měl vyhlídnutý už od června a byl jsem se na něj i podívat. Kvůli financím ho koupil bohužel někdo jiný. V říjnu se ale objevilo na netu znova a ještě levněji. Okamžitě jsem na něj začal vydělávat a za měsíc a půl bylo doma.
Auto je v krásnym stavu. Ještě jsem nepřišel na rezavý místo. Vybava auta je celkem chudá, okna na kičky atd, ale stačí to.
Motor byl dělanej před zhruba 8000km.
Je v tom motor M20B20, takže to nejslabší co se dělalo, ale i tak to s autem celkem hýbe. Momentálně je v jednání zástavba M20B25 takže by to bylo ještě o něco živější.
Hned po koupi jsem začal řešit jak to natjůnit :D Takže zatím jsem vybral novej volant, kvůli nefunkční váze vzduchu jsem koupil novou i s filtrem a hlavně nový kolečka :)
Tady nějaký fotky :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak zatím vše. Dam nějaký foto až to bude namontovaný
Obrázek
RC DRIFT CLUB PRAHA
joey
1:18

Re: BMW E34 520I

Příspěvekod kohula » 21 pro 2013, 14:17

jsem na to zvědav ;) jinak jak je na tom kvalita toho volantu? uvažoval jsem o něm, ale z fotek se mi moc nelíbí ty švy, vypadají hrubě a že budou tlačit a vadit při příjemném úchopu volantu
Obrázek
kohula

Příspěvekod ojo19 » 21 pro 2013, 14:44

Nejako mi tam nepasuje ten športový volant. Som zvedavý na foto s novými kolesami.Inač je to fešanda :whistling: 8-)
ojo19
1:24

Příspěvekod joey » 21 pro 2013, 14:59

Díky :)
Volant tam nesedí víc lidem, je to fakt, ale vim co s autem chci do budoucna :whistling:
Jinak volant na to za jakou je cenu, je zpracovanej slušně. švy nejsou tak špatný a drží to slušně. ještě nevim jak se s nim řídí, ale myslim si že to bude pohoda a lidi co ho maj si nestěžujou ;)
Obrázek
RC DRIFT CLUB PRAHA
joey

Příspěvekod radarr » 21 pro 2013, 18:02

no konečně jsi ji sem dal. :D zatím paráda 8-)
radarr

Příspěvekod ROBi » 21 pro 2013, 23:42

Rád bych viděl interiér :) E34 v pěkným stavu moc není, brzy to bude youngtimer. Nevím, jakou hodnotu bude mít časem holobyt, ale zvenku to vypadá pěkně a neřešil bych, že to je neslabší motor. Moc to nepojede a bude to žrát stejně, jako silnější verze, ale o to tu asi úplně nejde. Jen bych se neubíral žádnými racing úpravami a spíše to udržoval pěkně čistě seriové, takže za mě volant nee. Doufám, že nemáš v plánu z toho dělat drift car, s tímto motorem to na suchu do boku stejně moc nepůjde. Motor tam nech ten, co tam je. Sám uvidíš, že výměna za jiný není taková prdel, jak se zdá - je to finanční sebevražda a není to jen o výměně motoru kus za kus - je potřeba řešit i brzdy a další věci a pak zjistíš, že se dostaneš na hodnotu převyšující cenu auta několikrát a to za pár koní (který budou stejně polochcíplý) vůbec nestojí. Nehledě na to, že budeš mít problém s STK. Pokud to teda nebudeš řešit legálně, což je další oser navíc. A i kdyby se to všechno povedlo, tak to auto bude bastl = později neprodejné. Jsem zvědav na kola, až budou na autě ;)
BMW modely 1:18
ROBi
1:24

Zpět na Naše auta